Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω δέχεται επίθεση μέσα στο σπίτι της!

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς συνεχίζεται με το σημερινό επεισόδιο της σειράς του Mega να φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα πάντα, με το Sportime να έχει το νέο «Η Γη της Ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού που την κρατάει ψηλά στη τηλεθέαση και μέσα από το Sportime έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Στο αποψινό όμως που θα προβληθεί στις 21:00 θα δείτε την Χάιδω να βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς θα δεχθεί μια άκρως απειλητική και επικίνδυνη επίθεση μέσα στο σπίτι της που θα την σοκάρει.

Την ίδια στιγμή θα την δούμε να κάνει τα πάντα προκειμένου να πείσει τον Λυκούργο να έρθει και πάλι κοντά της, όμως εκείνος είναι αποφασισμένος να μην ενδώσει.

Ακόμη, η εμφάνιση της Μαρίας στην Αρεόπολη έχει ταράξει τα νερά καθώς θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Λυκούργο, με την Αθηνά και την Μαργαρίτα να προσπαθούν να τον παραπλανήσουν, λέγοντας ένα ψεύτικο όνομα.

Εκείνος όμως είναι σίγουρος πως κάπου την έχει ξαναδεί και είναι αναστατωμένος.

Ο Δημήτρης καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να πείσει την Αθηνά να μη μεταβιβάσει το 25% της επιχείρησης στη Μυρτάλη, όμως εκείνη νιώθει την ανάγκη να αποκαταστήσει την αδικία.

Δύσκολες ώρες όμως βιώνει και ο Στάθης Καπερνάρος που προσπαθεί να μείνει μακριά από την αγαπημένη του Ιουλία καθώς η Αρετή βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πόρτα του χειρουργείου.

Την ίδια στιγμή, ο Ιάκωβος προσπαθεί να βρει τον τρόπο προκειμένου να φέρει την Ιουλία και τον αστυνόμο Κουράκο κοντά, κάτι για το οποίο είναι σύμφωνος και ο Ισίδωρος.

Η Βασιλική θα νιώσει αδιαθεσία εξαιτίας της εγκυμοσύνης της, κάτι που θα αποτελέσει αφορμή για να αντιληφθεί η Αρετή πως κάτι ερωτικό υπάρχει στη ζωή της κόρης της.

Τέλος, ο Ιάκωβος θα αναζητήσει απαντήσεις για την μυστηριώδη διαθήκη και σκοπεύει να προσλάβει γραφολόγο, σε μια εξέλιξη που θα φέρει ανατροπές.

μαρουσι - υπουργος

Κωστής Χατζηδάκης: Ο πιο αθόρυβος υπουργός της Κυβέρνησης, βολτάρει χωρίς “συνοδεία” στο Μαρούσι

Άννα Μαρία Βέλλη: Το καλό παιδί του χώρου που κακοποίησε την Βέλλη… «Έφαγα ξύλο, κεφάλι στα πλακάκια, κινδύνευσα σοβαρά»