Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Αρετή συνειδητοποιεί πως περπατάει ξανά – Η στιγμή του χωρισμού

Η Γη Της Ελιάς

Η Αρετή συνειδητοποιεί πως περπατάει ξανά, στην γη της ελιάς. Το χειρουργείο, αν και επικίνδυνο, πήγε πολύ καλά, με την πρωταγωνίστρια να στέκεται ξανά στα πόδια της. Φυσικά, αυτό δε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη.

 

Οι γιατροί ενημερώνουν την οικογένεια πως θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας για να επανέλθει. Ο μεγάλος κίνδυνος, όμως, ξεπεράστηκε και όλοι είναι έτοιμοι να την υποδεχτούν στο σπίτι με μεγάλη χαρά.

Η Αρετή ζητάει βοήθεια από την Μυρτάλη, για να αλλάξει την εμφάνισή της. Θέλει να ανανεωθεί μετά το ατύχημα, να βρει ξανά τον εαυτό της. Η Μυρτάλη την βοηθάει με χαρά, με την Αρετή να μεταμορφώνεται σε άλλη γυναίκα. Βέβαια, ο Στάθης δεν αντιδρά…

Ο Στάθης αισθάνεται τεράστια πίεση. Η Ιουλία αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά την πρότασή του και τα ραντεβουδάκια ξεκινούν. Ο Στάθης ενημερώνεται για το επόμενο βήμα που ετοιμάζεται να κάνει η Ιουλία και ταράζεται.

Ένα τηλεφώνημα θα είναι αρκετό για να φουντώσει ξανά η φλόγα. Ο Στάθης, θολωμένος, θα της τηλεφωνήσει, θέλοντας να δει αν είναι καλά. Μέσα του γνωρίζει πως δε μπορεί να ζήσει μακριά από αυτή τη γυναίκα.

Όταν η Αρετή περπατάει ξανά, ελπίζει πως όλα θα φτιάξουν στη ζωή της με τον Στάθη, στην γη της ελιάς. Ο Στάθης, όμως, βλέπει τη σύζυγό του καλά και αποφασίζει να φύγει, τώρα που είναι νωρίς. Της ζητάει να χωρίσουν, με την Αρετή να καταρρέει…

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έπεσε θύμα κλοπής και κατέθεσε μήνυση σε ξενοδοχείο

Spoilers

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 9-9: Πολύτιμη ισοπαλία στη Βουδαπέστη