Η Γη της Ελιάς spoiler: ΣΟΚ… η Αθηνά βάζει την Μάρθα στο ελαιοτριβείο

Η Γη Της Ελιάς

Ο Αλέξης φέρνει την Μάρθα στη Μάνη, με σκοπό να χτίσουν μία νέα ζωή, στην γη της ελιάς. Αυτό που πραγματικά επιθυμεί, είναι να ρίξει στάχτη στα μάτια, δείχνοντας πως έχει προχωρήσει τη ζωή του.

 

Στόχος του είναι να αποδείξει σε όλους, αλλά κυρίως στην Μυρτάλη πως αδιαφορεί για εκείνη. Αφού κατάφερε να ξεγελάσει τους γιατρούς, σειρά έχουν τα κοντινά του πρόσωπα, τα οποία είναι ανυποψίαστα.

Η Μαργαρίτα πετάει στα σύννεφα που το παιδί της επιστρέφει. Η χαρά της είναι τεράστια και δε μπορεί να το κρύψει. Μάλιστα, ζητάει την βοήθεια της Αθηνάς, για να καταφέρει ο γιος της και η νέα του σύντροφος να προσαρμοστούν στη Μάνη.

Η Αθηνά είναι έτοιμη να βοηθήσει την Μαργαρίτα να αγκαλιάσει ξανά το παιδί της. Ο Αλέξης γνωρίζει την Μάρθα ως τη νέα του κοπέλα και αρχίζει να κάνει όνειρα μαζί της, στην γη της ελιάς. Τουλάχιστον, έτσι λέει. Ο Αλέξης δίνει το βιογραφικό της στην Αθηνά κι εκείνη με τη σειρά της το προωθεί στον Μάνο.

Τον ρωτάει εάν υπάρχει κάποια θέση για την νεαρή στο ελαιοτριβείο, με τη διαμονή της στη Μάνη να γίνεται μόνιμη.

Στο μεταξύ, ο Αλέξης έρχεται όλο και πιο κοντά της. Η σχέση τους γίνεται εντονότερη, καυτά φιλιά και τρυφερά λόγια κάνουν τη νέα ηρωίδα της σειράς να ονειρεύεται. Μόνο που το βλέμμα του Αλέξη στρέφεται ξανά στην Μυρτάλη…

troxaio xalkida

Νεκρή σε τροχαίο 30χρονη στην Χαλκίδα (Εικόνες απο το σημείο)

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στέφανος έδωσε spoiler και η Ελένη ταράχτηκε