Η Γη της Ελιάς spoiler: Το σχέδιο του Αποστόλη για την Ευτυχία!

Ένα νέο ειδύλλιο ξεκινά, με άσχημη κατάσταση. Μία νεαρή ηρωίδα έρχεται στη σειρά, για να σκορπίσει την απόλυτη σύγχυση σε ένα αγαπημένο ζευγάρι. Η Σοφία και ο Αποστόλης γνωρίζονται στο ελαιοτριβείο, με τα πρώτα τους ραντεβού να είναι γεγονός.

Η Γη της Ελιάς

Ο Αποστόλης, αποφασισμένος να κάνει την Ευτυχία να ζηλέψει, προσεγγίζει τη νέα εργάτρια ερωτικά. Εκείνη δέχεται αυτό το κάλεσμα και αρχίζει να τρέφει ελπίδες μέσα της. Η Ευτυχία δείχνει την ενόχλησή της, με αποτέλεσμα ο Αποστόλης να συνεχίζει αυτή τη λανθασμένη κίνηση.

Η Σοφία πετάει στα σύννεφα. Όσο εκείνη χαίρεται, τόσο η Ευτυχία θυμώνει με τον πρώην σύντροφό της. Μόλις, όμως, ο Αποστόλης συνειδητοποιήσει το λάθος του, όλα θα αλλάξουν ξανά.

Ο Αποστόλης αφήνει τη Σοφία πληγωμένη. Πώς αντιδρά εκείνη και ποια θα είναι η στάση της Ευτυχίας; Η ζήλια της Ευτυχίας μετατρέπεται σε θυμό.

Ο Αποστόλης αντιλαμβάνεται πως εάν συνεχίσει με την Σοφία, θα χάσει οριστικά την γυναίκα της ζωής του. Έτσι, ζητάει από τη νεαρή να σταματήσουν όσο είναι νωρίς.

Ο Αποστόλης γυρίζει στην Ευτυχία, όμως η πόρτα είναι κλειστή.

Η Σοφία πληγώνεται. Η Ευτυχία έχει πάρει την απόφασή της και δε θέλει καμία σχέση μαζί του, ποτέ ξανά! Θα γυρίσει ξανά ο Αποστόλης στη Σοφία; Ποια στάση θα κρατήσει η ηρωίδα αυτή απέναντι στο ζευγάρι;

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η ομολογία της Ασημίνας μπροστά στις αδερφές τις

Σεξ και Ζώδια: Τι απογειώνει και τι ξενερώνει κάθε ζώδιο στο κρεβάτι;