Η Γη της Ελιάς spoiler: Νύχτα γεμάτη ερωτισμό και πάθος για Ιουλία και Κουράκο

Η Γη Της Ελιάς

Ο Γιώργης Κουράκος και η Ιουλία γίνονται ένα, στην γη της ελιάς. Η Ιουλία αποφασίζει να παραδοθεί στη νέα αυτή πρόκληση που παρουσιάζεται στη ζωή της. Επί χρόνια ήταν μόνη της, περιμένοντας τον ανεκπλήρωτο έρωτά της να επιστρέψει.

 

Ο Στάθης -πράγματι- επέστρεψε, φέρνοντας μεγάλες ανατροπές στην καθημερινότητά της. Έζησαν τον παράνομο έρωτά τους, ο οποίος δεν κατάφερε να επιβιώσει. Ο Στάθης αποφασίζει να μη χωρίσει με την Αρετή και η σχέση του με την Ιουλία λήγει άδοξα.

Μετά από μεγάλες πιέσεις του Ιάκωβου και του Ισίδωρου, η Ιουλία δέχεται να δώσει μία ευκαιρία στον Κουράκο. Εκείνος, συνεχίζει να της δείχνει το έντονο ενδιαφέρον του, με το ζευγάρι αυτό να ξεκινάει τα πρώτα βήματα σε αυτή τη δύσκολη σχέση.

Η Ιουλία και ο Γιώργης θα περάσουν καυτές βραδιές, στην γη της ελιάς.

Η Ιουλία θα τον καλέσει ένα βράδυ στο σπίτι της, στην Καρδαμύλη, με τον Γιώργη να μη χάνει την ευκαιρία να περάσει χρόνο με την αγαπημένη του. Τρυφερές στιγμές, συζητήσεις και εξομολογήσεις, θα φέρουν τους δύο πρωταγωνιστές κοντά.

Η Ιουλία θα αφεθεί στον μεγάλο αυτόν έρωτα, με τον Γιώργη να την αγκαλιάζει τρυφερά. Η ίδια αισθάνεται μεγάλη ασφάλεια, παρόλο που ο νους της τριγυρνά αλλού.

Ο Στάθης είναι ο μεγάλος της έρωτας κι αυτό δεν αλλάζει. Μία όμορφη σχέση δημιουργείται, γεμάτη αισιοδοξία, αλλά και φόβο. Η Ιουλία φοβάται πως θα διαλυθούν όλα ξανά, μέσα σε μια στιγμή.

Νέλλη Παππά: Δείτε πώς είναι σήμερα η «Φιφίκα» του «Ζήκου», από τον «Μπακαλόγατο»

news

Σίσσυ Χρηστίδου: “Ήταν 8 πολύ δύσκολες μέρες με αποκορύφωμα την χθεσινή κρίση που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της…”