Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Ελένη οδηγεί τον Αλέξη στο τμήμα!

Όλα ξεκινούν, όταν αποφασίζει να μιλήσει σε ψυχολόγο για όσα της συμβαίνουν. Η κατάσταση με την Αρετή, τον Στέφανο και τον Ανέστη, την έκαναν να χάσει την ελπίδα της στον έρωτα…

 

Ο Σύλλογος Ψυχολόγων στη Μάνη την υποδέχεται με χαρά. Εκεί βρίσκεται και ο Αλέξης, ο οποίος εντυπωσιάζεται από τον δυναμισμό και την γοητεία της. Οι δυο τους ξεκινούν την παρέα, χωρίς να αντιλαμβάνεται η Ελένη πόσο κινδυνεύει…

Η Ελένη τρέχει στο αστυνομικό τμήμα κάνοντας καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, στην γη της ελιάς. Ο Κουράκος μένει άναυδος με όσα ακούει από τη νεαρή ηρωίδα της σειράς. Η Ελένη, καταρρακωμένη ψυχολογικά από τα τελευταία γεγονότα, ικετεύει για βοήθεια.

Ο Αλέξης βλέπει στα μάτια της την Μυρτάλη. Ο Αλέξης επιμένει να την πολιορκεί, παρόλο που εκείνη του ξεκαθαρίζει να κρατάει αποστάσεις. Η εμμονή του φουντώνει και η κοπέλα μπαίνει σε τεράστιο κίνδυνο.

Μόλις συνειδητοποιήσει πως ο Αλέξης την παρακολουθεί στην καθημερινότητά της, θα τρέξει στο αστυνομικό τμήμα. Η Ελένη θα κάνει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, με τον Κουράκο να πέφτει από τα σύννεφα, στην γη της ελιάς.

Ο Αλέξης έχει μπει στο μάτι των αρχών και ανοίγει φάκελος στο όνομά του. Θα έρθουν, άραγε, οι δολοφονίες που έχει διαπράξει, στο φως; Η Ελένη κάνει την αρχή και οδηγεί τον άνθρωπο αυτόν στο τμήμα, ελπίζοντας να γλιτώσει και η ίδια, αλλά και άλλες κοπέλες στην Αρεόπολη.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Μια νέα άφιξη στην Μάνη ταράζει τον Λυκούργο!

Σασμός spoiler: Αργυρώ και Σταύρος αναγκάζονται να φύγουν από τα Γιάννενα