Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Ευτυχία χάνει το μωρό μετά από επίθεση του Ανέστη

Ο αδίστακτος εγκληματίας το ρίχνει ξανά στο ποτό και φτάνει έξω από το σπίτι της, εξοργισμένος. Μόλις την αντικρίζει, θυμάται ότι τον πρόδωσε και της ορμάει. Το ποτό δε τον αφήνει να σκεφτεί λογικά. Η Ευτυχία προσπαθεί να αμυνθεί, να τον διώξει από κοντά της, να δώσει την ίδια και το παιδί της…

Ο Ανέστης δείχνει το σκληρό του πρόσωπο για ακόμη μια φορά, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Ευτυχία και το μωρό της, στην γη της ελιάς.

Ο Ανέστης δε σκέφτεται ούτε την ίδια την Ευτυχία, ούτε το μωρό της, στην γη της ελιάς. Της επιτίθεται άσχημα, με αποτέλεσμα η Ευτυχία να πέφτει στο έδαφος. Η Ευτυχία χάνει το μωρό της, το βράδυ της μοιραίας επίθεσης.

Όλα γύρω της σκοτεινιάζουν. Ο πόνος είναι τεράστιος. Ο Ανέστης δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το συγκεκριμένο συμβάν. Όλοι είναι σοκαρισμένοι από το κακό που βρήκε την καημένη την Ευτυχία. Τώρα, μένει να σταθεί ξανά στα πόδια της, να ξεπεράσει το τεράστιο σοκ.

Ο Αποστόλης καραδοκεί στη γωνία, με σκοπό να κάνει τον Ανέστη να πληρώσει για το λάθος που έκανε. Πλέον, κανείς δε μπορεί να τον εμποδίσει να πάρει στα χέρια την εκδίκηση που αναζητά τόσο πολύ.

Σασμός spoiler

Σασμός spoiler: Ο άντρας μυστήριο που σώζει την Αργυρώ!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Θανασάκης πέφτει νεκρός από σφαίρα