Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Αρετή ξεπερνάει και πάλι τα όρια – Επιτίθεται στον Ιάκωβο

Η Γη Της Ελιάς

Ο Στέφανος παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει τη Μάνη. Συνειδητοποιεί πως η μητέρα του κατέστρεψε όλα όσα ονειρευόταν και σχεδίαζε τόσο καιρό. Μαζί με την Ελένη, σχεδιάζουν να εγκαταλείψουν την πόλη τους, εξερευνώντας την Ισπανία.

Εκείνη, μετά τα τελευταία γεγονότα, αποφασίζει να πουλήσει την ταβέρνα της και να ανοίξει τα φτερά της μακριά. Μαζί με τον Στέφανο κλείνουν εισιτήρια και κάνουν όνειρα για το μέλλον τους, στην Ισπανία.

Η Αρετή και ο Ιάκωβος πιάνονται στα χέρια, στην γη της ελιάς. Κατάρες, απειλές και βρισιές βγαίνουν από το στόμα της Αρετής και φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Βρεττάκο. Ένα γεγονός, στρέφει τους δύο πρωταγωνιστές απέναντι…

Ο Ιάκωβος συμβουλεύει τον Στέφανο για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα η Αρετή να εξοργίζεται, στην γη της ελιάς. Θεωρεί πως ο Ιάκωβος έβαλε λόγια στον γιο της και του ζητάει εξηγήσεις.

Ο Ιάκωβος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του, αλλά η Αρετή ξεπερνάει τα όρια. Τον κατηγορεί πως εξαιτίας του χάνει το παιδί της, πως θα μείνει μόνη! Του ζητάει να αναθεωρήσει για όσα είπε στον Στέφανο, για να του αλλάξει γνώμη.

Ο Ιάκωβος αρνείται και ο καυγάς ξεκινάει! Η Αρετή δείχνει για ακόμη μια φορά το σκληρό της πρόσωπο και του επιτίθεται με βρισιές και κατάρες…

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Εύα φεύγει από την Μάνη – Εγκαταλείπει τον Στάθη

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος μαθαίνει το μυστικό της Αργυρώς – Προβληματίζεται να το αποκαλύψει ή όχι;