Η Γη της Ελιάς spoiler: Φόβοι για το μέλλον του μωρού! Τι τρέχει;

Μετά το ατύχημα που παραλίγο να αφαιρέσει τη ζωή τόσο στον Φίλιππο όσο και στο μωρό, όλοι είναι συγκλονισμένοι και ειδικά η Βασιλική που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ενώ δίπλα της στο νοσοκομείο της συμπαραστέκονται ο πατέρας της, η Χάιδω και ο Λυκούργος. Δύσκολες στιγμές έρχονται για τους πρωταγωνιστές της σειράς μετά το ατύχημα που συνέβη στον Φίλιππο και τη Στέλλα, καθώς υπάρχουν φόβοι για το μέλλον του μωρού.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Φόβοι για το μέλλον του μωρού! Τι τρέχει;Αν και με τις προσπάθειες των γιατρών ο Φίλιππος ξεπερνάει τον κίνδυνο, η μικρή Στέλλα βρίσκεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση. Και έτσι οι γιατροί αποφασίζουν να την βάλουν σε τεχνικό κώμα έτσι ώστε να βοηθήσουν τον οργανισμό της να ανταπεξέλθει τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει.

Η Βασιλική αν και αρχικά είχε κρύψει από τον Φίλιππο την αλήθεια σχετικά με την κατάσταση της κόρης τους, αποφασίζει και του μιλάει αφού εκείνος υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά με το μωρό και τότε ξεσπάει σε λυγμούς.

Ο Φίλιππος είναι πολύ στεναχωρημένος και συνεχώς στο μυαλό του έρχεται το ατύχημα, ενώ κατηγορεί τον εαυτό του για όσα έγιναν και νιώθει τεράστιες ενοχές. Και η Βασιλική όμως μέσα στην απόγνωσή της φοβάται μήπως ο Φίλιππος είναι υπεύθυνος για το ατύχημα και του ρίχνει ευθύνες. Εντωμεταξύ, η Βασιλική στρέφεται απειλητικά και στον οδηγό του αυτοκινήτου που προκάλεσε το ατύχημα όταν εκείνος εμφανίζεται στο νοσοκομείο για να ζητήσει συγνώμη.

Ο γιατρός τους ενημερώνει πως η κατάσταση του μωρού είναι η ίδια και ότι θα μπορούν πλέον να το επισκέπτονται δύο φορές τη μέρα. Όμως, μια στιγμή φτάνει και η κατάσταση επιδεινώνεται και τότε ο γιατρός τους ενημερώνει ότι η μικρή Στέλλα έπαθε ανακοπή. Θα μπορέσoυν άραγε οι γιατροί, να βοηθήσουν τη μικρή Στέλλα να ζήσει;

Σασμός spoiler: Η μεγάλη εξαπάτηση του Σταύρου από τον Αστέρη!

Ανέκδοτο: Λέει στον αγαπημένο της η νύφη την πρώτη νύχτα του γάμου τους …! Τρελό γέλιο