Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Είναι η Ευτυχία ο νέος έρωτας του Κουράκου; Τι τρέχει με τον Στάθη;

Ο χωρισμός του Γιώργη και της Ιουλίας, ήρθε λογικά μετά τους καυγάδες στο σπίτι και ειδικά όταν ο Κουράκος μετατρέπεται σε έναν άνθρωπο χωρίς αισθήματα και δεν υπολογίζει τίποτα. Η Ιουλία θα πάρει τον δικό της δρόμο, Στο μεταξύ, η Ευτυχία ζει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Η δολοφονία του Ανέστη την έχει φέρει εκτός ορίων, και ειδικά μάλιστα μόλις βρεθεί το πτώμα του.

Ο Κουράκος ψάχνοντας το θέμα θα βάλει στο κάδρο αρχικά την Ευτυχία. Αλλά στην πορεία των ερευνών θα βρεθούν πολύ κοντά και θα δημιουργηθεί κάτι δυνατό. Τώρα πάθος θα είναι, έρωτας θα είναι, θα το δούμε. Από την άλλη Ο Στάθης που μετά το διαζύγιο ψάχνει να βρει λεφτά, θα πέσει όμως στην παγίδα του Δημοσθένη. Θα του προτείνει να αναλάβει τα κτήματά του και θα δεχθεί.

Ο Δημοσθένης στην συνέχεια θα του ζητά μεγαλύτερα οικονομικά ανταλλάγματα μέχρι που θα φθάσει τον Στάθη στο σημείο να είναι στο έλεος του. Τελικά θα καταφέρει να κάνει τον Στάθη υποχείριό του.

Μόλις καταλάβει ότι ο Δημοσθένης είναι ο αρχηγός του οργανωμένου εγκλήματος θα αισθανθεί ηθικά υπεύθυνος που τον βοήθησε να εγκατασταθεί εκεί. Θα δοκιμάσει να αντιδράσει αλλά ο Δημοσθένης τον κρατάει καλά. Αναγκαστικά θα συνεχίσει να είναι μαζί….μέχρι να κάνει την δική του επανάσταση. Ποιο θα είναι όμως το κόστος.

Κατερίνα Καινούργιου: Έφτασα στα 37 μου για να με πείσουν να δοκιμάσω … και ομολογώ πέρασα ΤΕΛΕΙΑ

Άπιστος spoiler: Ο Αλί τα ξέρει όλα! Τι συνέβη;