Η Γη της Ελιάς spoiler: Αλκμήνη και Χρήστος έρχονται να ταράξουν την Μάνη

Δυο νέες εισόδους θα δούμε να πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος για τον Βασίλη Μίχα και την Αγγλική Κιντώνη, οι οποίοι θα υποδυθούν δυο νέους ρόλος. Η Αλκμήνη και ο Χρήστος έρχονται στην Μάνη φέρνοντας στο προσκήνιο νέες ιστορίες και ένα νέο ντόμινο εξελίξεων και ανατροπών. Ποιοι θα είναι οι ρόλοι τους;

Η Αλκμήνη, εισβάλει έχοντας τον ρόλο της υπαλλήλου – χημικού που πιάνει δουλειά στο εργαστήριο της Μυρτάλης. Η Αλκμήνη λοιπόν θα είναι η νέα υπάλληλος η οποία θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη τόσο της Μυρτάλης όσο και της Ισμήνης, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτη και ευσυνείδητη. Η είσοδός της πρόκειται να ταράξει τα νερά.

Η δεύτερη είσοδος είναι αυτή του Χρήστου, του ανιψιού του Λυκούργου από την Αυστραλία. Ο ανιψιός του Λυκούργου κρύβει πολλά μυστικά, τα οποία θα ξεδιπλωθούν ένα προς ένα στα προσεχή επεισόδια.

Ο Χρήστος θα ζητήσει να αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης, κάνοντας σκληρές διαπραγματεύσεις με την ηρωίδα. Ποιος είναι ο λόγος που επιθυμεί να κάνει αυτό το τεράστιο άνοιγμα στη Μάνη και τι τον κρατάει εκεί;

Χρήστος και Αλκμήνη, έρχονται αυτή την εβδομάδα με σκοπό να ταράξουν τα νερά της Μάνης. Νέες ιστορίες έρχονται στο φως με τις εξελίξεις να προβλέπονται καταιγιστικές. Η συνέχεια στις οθόνες μας!

Eurovision: Αυτά είναι τα πρόσωπα των Lordi κάτω από τις μάσκες

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτή γυμνάζεται και εμείς ιδρώνουμε – instagram