Η Γη της ελιάς spoiler: Ευτυχία και Αποστόλης πάλι μαζί!

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της ελιάς συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια θα αποκαλύψουν την επανασύνδεση της Ευτυχίας και του Αποστόλη!

Η Γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς» και το Sportime έχει για εσάς ένα νέο μεγάλο «Η Γη της Ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και να σαρώνει τη τηλεθέαση και το Sportime από την πρώτη ημέρα τις προβολής της, σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις στο σίριαλ.

Αφού πρώτα διαβάσατε πως θα έρθουν τα πάνω κάτω με τον εμπρησμό στο ελαιοτριβείο, τώρα σας αποκαλύπτουμε πως μετά από αυτό το περιστατικό, η Ευτυχία και Αποστόλης θα πλησιάσουν ο ένας τον άλλον!

Μετά τον χωρισμό της με τον Ανέστη, η Ευτυχία πλησίασε τον Αποστόλη, καλώντας τον να ξεχάσει το ερωτικό τους παρελθόν και να την αποκλειστικά σαν μια καλή φίλη.

Εκείνος όμως δυσκολεύεται να νιώσει έτσι για την Ευτυχία και η φωτιά που ξέσπασε στο ελαιοτριβείο θα σταθεί ως αφορμή για να έρθουν και πάλι κοντά.

Η Ευτυχία, βλέποντας πως ο Αποστολής με αυταπάρνηση πήγε να την σώσει από τις φλόγες, ένιωσε και πάλι συναισθήματα για εκείνον, παρότι είναι γνωστό πως ο Γρηγόρης είναι ένας άνδρας που την πολιορκεί και δεν την αφήνει αδιάφορη.

Έτσι, παίρνει την απόφαση να πλησιάσει τον Αποστόλη και να κάνει αυτή το πρώτο βήμα με στόχο την επανασύνδεση τους.

Ο Αποστόλης από την πλευρά του βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς χάνει τη δουλειά του στο ελαιοτριβείο κι απελπίζεται θεωρώντας πως το μέλλον του καταστράφηκε ενώ ταυτόχρονα νιώθει αδικημένος από αυτή την απόφαση.

Τότε όμως, η Ευτυχία θα φροντίσει να του ανεβάσει την διάθεση καθώς σπεύδει να τον συναντήσει,  τον παίρνει αγκαλιά και του αναφέρει πως είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του.

Με αυτόν τον τρόπο, οι δύο τους θα έρθουν κοντά, με τις πιθανότητες να είναι και πάλι μαζί να είναι τεράστιες.. εκτός αν ο Αποστόλης νιώσει πως δεν την έχει συγχωρέσει για όσα έχουν γίνει στο παρελθόν!

Big Brother 2 spoiler: Οι τέσσερις φιναλίστ που πέρασαν στον τελικό και η πρόταση-έκπληξη!

Survivor: Αυτός είναι ο διάσημος που ο Ατζούν πιστεύει ότι θα τκάνει ΠΑΤΑΓΟ