Η Γη της Ελιάς: Το άδοξο τέλος Στέφανου – Ελένης! Τι έγινε;

Ο Στέφανος λόγω της Αρετής αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την Ελένη η οποία του δείχνει τη δυσφορία της για τις παρεμβάσεις που κάνει η μητέρα της στη προσωπική της ζωή. Η χειραγώγηση του Στέφανου από την Αρετή καλά κρατεί. Ο Στέφανος προσπαθεί να δικαιολογήσει τη μητέρα του στην Ελένη ενώ παράλληλα ζητά από τη μάνα του να προσέχει πως μιλά στην Ελένη.

 

Η Αρετή φυσικά όχι μόνο δεν ενστερνίζεται την άποψη αυτή του Στέφανου αλλά περνά στην αντεπίθεση τονίζοντας του τα εξής. «Έφυγες από το βρακί της Μυρτάλης για να μπεις στο βρακί της Ελενίτσας», του λέει σε έντονο ύφος. Ο Στέφανος όταν ακούει αυτά τα λόγια της μητέρας του καταλαβαίνει πλέον ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συμπεριφορά της. «Πας καλά; Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι η Ελένη είναι η καλύτερη κοπέλα και χαίρεσαι που είμαι μαζί της;», τη ρωτάει.

Η Αρετή όπως πάντα θα βρει τη κατάλληλη δικαιολογία στο ερώτημα αυτό του γιόκα της. «Έτσι έλεγα, αλλά βλέπεις όλες είναι ίδιες. Μόλις δέσουν τον γάιδαρό τους, δείχνουν και τον χαρακτήρα τους».

Ο Στέφανος όπως θα δούμε στη συνέχεια δεν θα αργήσει να χωρίσει με την Ελένη η οποία βλέπει ότι η συμπεριφορά του Στέφανου έχει αλλάξει απέναντι της και φυσικά δεν μπορεί να ανεχθεί κάτι τέτοιο. Έτσι θα έρθει το άδοξο τέλος στη σχέση τους.

Τη πλάτη στο Στέφανο θα γυρίσει όμως και ο κολλητός του φίλος ο Λεωνίδας ο οποίος διαπιστώνει μέρα με τη μέρα ότι δεν είναι ο Στέφανος αυτός που έχει γνωρίσει. Για το λόγο αυτό θα κόψει κάθε επαφή μαζί του.

Ο Στέφανος βλέποντας ότι έχει μείνει πλέον μόνος του, έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τη μητέρα του στην οποία όπως θα δούμε θα γυρίσει και θα πει. «Ε, δεν υποφέρεσαι πια! Εγώ φταίω που σε ακολούθησα σ’ αυτή την τρέλα σου. Να μείνεις μόνη σου και να τρώγεσαι με τα ρούχα σου».

Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα παγκοσμίως στο μέσο μέγεθος ανδρικού οργάνου (ΠΙΝΑΚΑΣ)

H “αγρότισσα” του GNTM αποκαλύπτει – “Έμεινα χωρίς δουλειά και πλέον είμαι σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης”