Η Γη της Ελιάς spoiler: Η απόφαση που θα προβληματίσει την Εύα

Όλα ξεκινούν όταν η Αρετή μαθαίνει ποια είναι η ερωμένη του συζύγου της. Παρόλο που οι δυο τους πλέον δεν έχουν καμία σχέση, αποφασίζει να δώσει τη χαριστική βολή. Θέλει να κάνει τη ζωή του Στάθη κόλαση και θα ξεκινήσει πρώτα από την ερωμένη του. Ο Στάθης παίρνει μία απόφαση που θα προβληματίσει την Εύα, και θα φέρει τα πρώτα προβλήματα στη σχέση τους!

Η Γη της Ελιάς  Η απόφαση που θα προβληματίσει την Εύα

Έχοντας μάθει από τη Χρυσούλα ότι η ερωμένη του Στάθη είναι η νέα πολιτικός μηχανικός στη Μάνη, πηγαίνει έξω από το σπίτι της. Όταν ανοίγει την πόρτα η Εύα, ένας ατελείωτος καβγάς ξεκινά με τις δύο γυναίκες να πιάνονται στα χέρια. Αφότου ο τσακωμός σταματήσει, το επόμενο θύμα της Αρετής είναι ο Στάθης.

Η γυναίκα πετάει τον Στάθη στο δρόμο. Του απαγορεύει να πατήσει το πόδι του στο σπίτι κι εκείνος χάνει τη γη από τα πόδια του.

Η Εύα του προτείνει να πάει να μείνει μαζί της, αλλά ο Στάθης δεν είναι έτοιμος ακόμα για αυτό το βήμα. Έτσι, αποφασίζει να πάει να μείνει στο σπίτι του Ιάκωβου. Ο Βρεττάκος αποφασίζει να φιλοξενήσει για λίγο καιρό τον Στάθη προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Η Εύα προβληματίζεται που ο νέος της σύντροφος επέλεξε τον Ιάκωβο κι όχι εκείνη. Αυτή η πράξη τη βάζει σε σκέψεις και αρχίζει να απομακρύνεται σιγά σιγά. Σύντομα όμως ο Στάθης θα της εξηγήσει το σκεπτικό του.

Άλλωστε, είναι πολύ νωρίς για να μείνουν μαζί οι δυο τους. Αυτό θα φέρει περισσότερα προβλήματα. Η Εύα θα δεχτεί την απόφαση του Στάθη. Σύντομα, όμως, θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις.

Τραϊάνα Ανανία: «Κόλασε» με το διάφανο φόρεμα της – video

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένες διασημότητες στο Instagram για το 2022: Τα ιλιγγιώδη ποσά που παίρνουν για κάθε post