Menu

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Επεισόδιο 218, 219, 220, 221, 222, 223

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 218, 219, 220, 221, 222, 223Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 218

Ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται τη Φανή και τη μικρή Αγγελική, και όλα δείχνουν να πηγαίνουν περίφημα μεταξύ τους. Η Άννα παρακούει μια εντολή της Μυρτάλης και γίνεται χαμός στο ελαιοτριβείο. Όλοι, όμως, παίρνουν το μέρος της Άννας. Η Βασιλική και ο Φίλιππος επιστρέφουν στη Μάνη, και το ζευγάρι χαίρεται που είναι και πάλι δίπλα στην κόρη του. Αργότερα, ο Λυκούργος και η Χάιδω ανακοινώνουν στον Φίλιππο ότι θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Η Μαργαρίτα παρακολουθεί τον Αλέξη και διαπιστώνει ότι δεν πηγαίνει στις συνεδρίες με τον ψυχίατρο στη Σπάρτη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 219

Η Μυρτάλη συναντά τυχαία την Αρετή, τα αίματα ανάβουν και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν πολύ σκληρές κουβέντες. Ο Γιώργης και η Ιουλία ήταν μία πολύ σοβαρή συζήτηση και παίρνω αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον την σχέση τους. Ο Κωσταντίνος αποκαλύπτει ένα προσωπικό μυστικό στην Ισμήνη…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 220

Ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται τη Φανή και την Αγγελική. Η Άννα παρακούει μία εντολή της Μυρτάλης και γίνεται χαμός στο ελαιοτριβείο. Όλοι όμως παίρνουν το μέρος της Άννας. Η Βασιλική και ο Φίλιππος επιστρέφουν στη Μάνη. Ο Λυκούργος και η Χάιδω ανακοινώνουν στον Φίλιππο ότι θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους.

Exit mobile version