Η Γη Της Ελιάς spoiler: Επεισόδιο 201, 202, 203, 204

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 201, 202, 203, 204Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 201

Ο Κουράκος είναι ανήσυχος με την αποφυλάκιση του Ανέστη καθώς πιστεύει πως δεν καθίσει για πολύ φρόνιμος… Ο Ανέστης απειλεί τον Δημήτρη πως αν δεν του δώσει χρήματα θα μιλήσει τον αστυνόμο Κουράκο για τις κομπίνες του. Ο Αλέξης παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Λυκούργος μέσα σε όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί έχει ξεχάσει να υποβάλλει υπόμνημα με την απολογία της Χαίδως και τρέχει τελευταία στιγμή να το ετοιμάσει. Ο Δημήτρης πηγαίνει στο γραφείο του Κωνσταντίνου με τα χρήματα της ληστείας. Ο Στέφανος εξομολογείται στην Ελένη πως σκέφτεται να φύγει στην Ισπανία.

Αργότερα έρχονται ξανά κοντά της λέει πως θέλει να είναι ξανά μαζί και φιλιούνται με πάθος. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Αλέξη πως μίλησε με τον ψυχίατρο και αυτός δεν θα του επιτρέψει να συνεχίσει να κάνει συνεδρίες ως ψυχολόγος. Τα νέα για την υγεία του μωρού είναι αισιόδοξα καθώς η κατάστασή της παραμένει σταθερή. Ο Ιάκωβος προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες αλλά και εργασία στην επιχείρηση του για τον Στέφανο αν αποφασίσει να κάνει το βήμα και να φύγει στην Ισπανία για μεταπτυχιακό.

Η Μαργαρίτα βρίσκει τον Αλέξη σε έξαλλη κατάσταση καθώς μόλις έχει παραλάβει το mail από τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων! Αναστέλλεται η άδεια του μέχρι να γίνει η σχετική έρευνα από το πειθαρχικό του Συλλόγου! Ο Χρήτος με την Ελένη υπογράφουν τα συμβόλαια της αγοραπωλησίας της ταβέρνας. Ο γιατρός ενημερώνει τον Φίλιππο και την Βασιλική ότι σταδιακά θα ξυπνήσουνε το μωρό από το τεχνητό κώμα, κάτι που έχει βέβαια μεγάλο ρίσκο.

Ο Ισίδωρος είναι στο δικηγορικό γραφείο της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης. Η Αρετή έξαλλη και πάλι πετυχαίνει την Εύα σε δημόσιο χώρο και έχει τη γνωστή συμπεριφορά ενώ προσπαθεί να την συγκρατήσει ο Στέφανος. Η Ιουλία αποκαλύπτει στην Αντιγόνη πως ο Ισιδωρος ανακάλυψε την οικογένεια που υιοθέτησε το παιδί της και ότι θα πάει να τους βρει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 202

Ένα πρόβλημα στην κατασκευή του ελαιοτριβείου του Ιάκωβου δεν του επιτρέπει να συνοδεύσει την Αθηνά στην Αθήνα. Παράλληλα, ο αδερφός της Εύας, ο Άρης, την επισκέπτεται στη Μάνη και γνωρίζεται με τον Στάθη. Μετά τη συνάντηση με τον Ισίδωρο, η Φανή πηγαίνει στο Σούνιο για να δει τη Μαρία. Εκεί εμφανίζεται και η Αντιγόνη και οι δυο γυναίκες συναντιούνται ύστερα από έξι χρόνια… Ο Ισίδωρος στήνεται έξω από το σπίτι της Φανής και βλέπει για πρώτη φορά την εγγονή του πώς θα αντιδράσει;

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 203

Η Βασιλική αποφασίζει να πάνε στη Σύμη, ώστε να εκπληρώσει το τάμα που έχει κάνει στον Αρχάγγελο Μιχαήλ, και μετά να μείνουν στη Ρόδο. Παράλληλα, ο Στέφανος αποφασίζει να πάει τελικά στην Ισπανία, και η Ελένη δείχνει πως θέλει να τον ακολουθήσει. Το παιδί της Βασιλικής και του Φιλίππου ξυπνά από το κώμα. Τα ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας του μωρού ανακουφίζουν τον Φίλιππο και τη Βασιλική, που επιτέλους ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Η Χάιδω τους προτείνει να κάνουν ένα ταξίδι για λίγες ημέρες, για να ξεκουραστούν.

nykonos

Αλβανίδα influencer: Τρέλανε την Μύκονο βγήκε από τα ρούχα της…

Gntm – Ασημίνα Χαρίτου: «Γκρέμισε» το Διαδίκτυο με την topless φωτογραφία της