Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler Επεισόδια: Τι είναι αυτό που υποψιάζεται η Ισμήνη;

Ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να σταματήσει να δουλεύει για τον Δημοσθένη, κάτι που του έχει ήδη ανακοινώσει. Ωστόσο, ο Δημοσθένης δε θα τον αφήσει να ξεφύγει τόσο εύκολα. Είναι πεπεισμένος ότι έχει χρόνο να τον μεταπείσει μέχρι να συγκατοικήσει ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη. Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη να έρχονται αντιμέτωποι. Ο Κωνσταντίνος παλεύει να ξεφύγει από τα δίχτυα του Δημοσθένη και τις βρομοδουλειές του πριν τον καταλάβει η Ισμήνη. Δεν τα καταφέρνει, όμως, με μεγάλη επιτυχία και τότε ξεκινάει μια νέα περιπέτεια για το ζευγάρι.

Ο Κωνσταντίνος, όμως, έχει πάρει την απόφασή του. Του φωνάζει ότι θα φύγει μακριά, αλλά ο Δημοσθένης του υπενθυμίζει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει τόσο εύκολα. Ο αδίστακτος άντρας δε θα αργήσει να απειλήσει τον συνεργάτη του, ακόμη και με θάνατο.

Ο Κωνσταντίνος νιώθει εγκλωβισμένος, αφού ο Δημοσθένης μετατρέπει σε κόλαση τη ζωή του. Η Ισμήνη, όμως, ξέρει τον άνθρωπό της και δε θα αργήσει να καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο.

Τι θα συμβεί, όμως, όταν η Ισμήνη συνειδητοποιήσει ότι ο Κωνσταντίνος κι ο Δημοσθένης εμπλέκονται σε αυτές τις παράνομες ενέργειες; Η κοπέλα γνωρίζει πολύ καλά ότι πίσω από την αλλαγή της διάθεσης και της συμπεριφοράς του Κωνσταντίνου βρίσκεται ο Δημοσθένης. Η Ισμήνη θα βάλει στόχο της ζωής της να βγάλει τελείως από τη ζωή του συντρόφου της αυτόν τον άντρα, αφού τον επηρεάζει πολύ αρνητικά.

Σοφιάννα Αβραμάκη: Τα καυτά πλάνα στο survivor που τρέλαναν την AGB

Θεσσαλονίκη: Πέφτουν τα σαγόνια με τη νέα παίκτρια του Παναθλητικού Συκεών Jade Williams – φώτο