Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Λυκούργος ανησυχεί για την κόρη του – Τι συμβαίνει;

Η Γη Της Ελιάς

Το μωρό εντοπίζεται, η χαρά σκορπίζεται παντού και ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Η Ισμήνη λέει το μεγάλο “ναι” στον Κωσταντίνο και ο Λυκούργος εξοργίζεται, στην γη της ελιάς.

Το νέο ζευγάρι έρχεται όλο και πιο κοντά. Η Ισμήνη θέλει να φτιάξει ξανά τη ζωή της και βλέπει τον Κωνσταντίνο ως μία πολύ καλή ευκαιρία. Φυσικά, ο Λυκούργος γνωρίζει το παρελθόν του πρωταγωνιστή και ανησυχεί πάρα πολύ για την κόρη του.

Εκφράζει την άρνησή του και της τονίζει να μείνει μακριά του. Η Ισμήνη, όμως, δεν πτοείται.

Ο άνθρωπος αυτός είναι το άλλο της μισό και θα κάνει τα πάντα για να είναι μαζί του.

Ο Κωνσταντίνος δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει τόσο απλά. Θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την Ισμήνη και θα τα βάλει με όλους, προκειμένου να πετύχει το δικό του. Έτσι, ο μόνος τρόπος για να πειστεί ο Λυκούργος, είναι να τον καλοπιάσει η Ισμήνη, στην γη της ελιάς.

Ένα δείπνο για τρεις οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία. Ο Κωνσταντίνος δείχνει το γλυκό του πρόσωπο στον Λυκούργο, ενώ η Ισμήνη τονίζει διαρκώς στον μπαμπά της πόσο μεγάλη ανάγκη έχει να προχωρήσει τη ζωή της.

Ο Λυκούργος διχάζεται. Αυτό που κανείς δεν περιμένει, είναι πως ο Σάββας είναι ικανός να φτάσει στα άκρα. Δε θα επιτρέψει στην πρώην σύζυγό του να κάνει το επόμενο βήμα, με αποτέλεσμα Κωνσταντίνος και Σάββας να πιάνονται στα χέρια…

Spoilers

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 9-9: Πολύτιμη ισοπαλία στη Βουδαπέστη

Spoilers

Volley League: Άνοιξε λογαριασμό στις νίκες η Κηφισιά, 3-0 το Μίλωνα