Η γη της Ελιάς spoiler: Ο Δημοσθένης ετοιμάζεται για την Μάνη! Ποιος είναι;

Ο Δημοσθένης ετοιμάζεται να πάει και να εγκατασταθεί στη Μάνη. Ήδη ακούμε από τον Κωνσταντίνο να του λέει «πότε έρχεσαι; Αυτά θα τα πούμε από κοντά» ή «τώρα που θα παντρευτώ κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν». Το ίδιο γίνεται και από την πλευρά του Στάθη, ο οποίος από τη μια τον ενημερώνει ότι το σπίτι του είναι έτοιμο και από την άλλη ότι τον περιμένει να μιλήσουν για να του αναλάβει τις ελιές.

 

Πότε όμως θα δούμε τον Δημοσθένη; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κούλλης Νικολάου μπαίνει στη σειρά στο τέλος του μήνα και αναμένεται να φέρει τεράστιες ανατροπές! Έναν ρόλο που μπορεί άνετα οι τηλεθεατές να τον μισήσουν. Όμως φαίνεται ότι αποφάσισε, έστω και την τελευταία στιγμή, να το τολμήσει. Κι έτσι θα τον δούμε στον ρόλο του Δημοσθένη.

Ο Δημοσθένης Καπερνάρος ζούσε για πολλά χρόνια στον Πειραιά και είναι ένας πάρα πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ζει με τα παιδιά του και τη γυναίκα του, την Ασπασία Καπερνάρου.

Ο Δημοσθένης όπως θα δούμε, είναι ένας άνθρωπος με δύο πρόσωπα. Απέναντι στην οικογένειά του την οποία υπεραγαπάει είναι τύπος και υπογραμμός. Για την οικογένειά του είναι ο καλύτερος άνθρωπος και φυσικά δεν γνωρίζουν τίποτα για την εγκληματική του δράση.

Γιατί όμως ένας τόσο επιτυχημένος επιχειρηματίας με μια τέλεια οικογενειακή ζωή αποφασίζει να τα εγκαταλείψει όλα και να επιστρέψει στη Μάνη;

Εκεί, λοιπόν, κρύβεται και το μεγάλο μυστικό του Δημοσθένη Καπερνάρου. Ο λόγος για τον οποίο γυρίζει στη Μάνη, ένα μυστικό που θα αποκαλυφθεί στο φινάλε του πρώτου κύκλου και θα φέρει τεράστιες ανατροπές και μάλιστα σε πρόσωπο που είναι υπεράνω υποψίας.

Σασμός Spoiler: Εξέλιξη ΣΟΚ! Η Αργυρώ και Σταύρος ΤΕΛΟΣ; Χαρές για τον Αστέρη;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο μικρός μαύρος σταυρός και η ιστορία πίσω του