Η γη της ελιάς spoiler: Μεγάλη απελπισία χτυπάει τον Ιάκωβο!

Στα τελευταία επεισόδια, ο Βρεττάκος προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του, κάνοντας ένα μεγάλο άνοιγμα. Θέλει να φτιάξει τη ζωή του στη Μάνη, πηγαίνοντας κόντρα στο όραμα που είχε η οικογένεια Βρεττάκου.

Θα ανοίξει ένα δεύτερο ελαιοτριβείο, ξεκινώντας την επιχείρησή του από χαμηλά, αλλά με υψηλούς στόχους. Ο Ιάκωβος θα έρθει αντιμέτωπος με νέα προβλήματα στο ελαιοτριβείο του, που θα τον επηρεάσουν σημαντικά.

Η Αθηνά τον στηρίζει σε αυτή την απόφαση. Μάλιστα, του προτείνει να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι μαζί, στην Αθήνα, για επαγγελματικούς λόγους και όχι μόνο. Το ζευγάρι έρχεται όλο και πιο κοντά. Η χαρά τους είναι τεράστια.

Ο Ιάκωβος ετοιμάζεται να πάει να την συναντήσει, όμως ένα πρόβλημα στο ελαιοτριβείο, θα τον κρατήσει πίσω. Τα πρώτα μικρά θεματάκια ξεκινούν, φτάνοντας τον Ιάκωβο στα όριά του.

Ο ίδιος αισθάνεται μεγάλη πίεση από αυτή την ιστορία. Βλέπει πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε και αγχώνεται πολύ πως τα όνειρά του δε θα πραγματοποιηθούν. Η σκέψη του να τα παρατήσει όλα και να επιστρέψει στην Ισπανία, γίνεται όλο και πιο δελεαστική.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο ίδιος εφιάλτης ξεκινά για Μαρίνα και Ευτυχία

Έλενα Παπαρίζου: Θυμάται το ατύχημα που είχε στη Eurovision