Η Γη της Ελιάς spoiler: Η πρόταση του Στάθη στον Στέφανο!

Η Γη της Ελιάς spoiler

Πατέρας και γιος μετά από καιρό έχουν έρθει πιο κοντά. Ο Στέφανος συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του ξεπέρασε κάθε όριο κι έτσι έδωσε μία νέα ευκαιρία στον πατέρα του. Ο Στέφανος αρχίζει και συλλέγει ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για την Ισπανία και θέλει με κάθε κόστος να πάει στην όμορφη χώρα.

Ο Στέφανος σκέφτεται σοβαρά να πάει στην Ισπανία κι ο Στάθης τον πιέζει να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται.

Δίπλα του θα βρεθεί και ο Ιάκωβος, ο οποίος δείχνει πρόθυμος να τον βοηθήσει. Ο Στάθης προσπαθεί να σταθεί στον γιο του κι έτσι πιέζει τον Στέφανο να αρπάξει τη νέα ευκαιρία και να φύγει στην Ισπανία.

Ο Στέφανος είναι προβληματισμένος, αλλά είναι κάτι που το θέλει πολύ. Την ίδια στιγμή, έρχεται ξανά κοντά με την Ελένη, η οποία ενθουσιάζεται στην ιδέα της Ισπανίας. Σύντομα, όμως, η Αρετή θα μάθει τα νέα και θα παγώσει.

Όχι μόνο ο γιος της τα ξαναβρήκε με την Ελένη, αλλά θα φύγουν και από τη Μάνη. Η Αρετή θα κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει αυτό, αλλά ο Στέφανος πλέον είναι αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος στον έλεγχο της μητέρας του. Ο Στάθης νιώθει περήφανος για τον γιο του, παρόλο που θα φύγει από δίπλα του.

Θέλει να κυνηγήσει τη ζωή του και να ζήσει νέες εμπειρίες. Πώς θα αντιδράσει η Αρετή όταν μάθει πως ο πρώην σύζυγός της “έστειλε” το παιδί τους στην Ισπανία;

Σασμός spoiler

Σασμός spoiler: Μαρίνα και Αντώνης κάνουν το επόμενο βήμα

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ένας νέος έρωτας για την Ευτυχία