Η Γη Της Ελιάς spoiler Επεισόδια: Η κόρη του Δημοσθένη αναστατώνει την Μάνη! Δεν είναι και αγία

Όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί, ο Δημοσθένης και η Ασπασία άφησαν τον Πειραιά, για να εγκατασταθούν μόνιμα στον τόπο τους. Εκεί βρίσκονται τα δυο τους παιδιά, τα οποία και σύντομα θα τους ακολουθήσουν στην Αρεόπολη. Φαίνεται πως το εγκληματικό μικρόβιο είναι κληρονομικό! Η κόρη του Δημοσθένη επιστρέφει στη Μάνη, πλάι στον πατέρα της και φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Δύο νέες αφίξεις έρχονται στην αγαπημένη μας σειρά, για να ταράξουν τα δεδομένα της ιστορίας. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και την Φαίδρα Στάθη, η κόρη του Δημοσθένη εμφανίζεται ξαφνικά και “ενοχλεί” με τον τρόπο της τους κατοίκους.

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος, για τον οποίο επιστρέφει τόσο αιφνιδιαστικά. Το ερώτημα, όμως είναι το εξής: Γνωρίζει την εμπλοκή του πατέρα της στην εγκληματική οργάνωση; Τί συμβαίνει με την συγκεκριμένη ηρωίδα;

Μπορεί εκείνη να δείχνει πως αγνοεί τα όσα συμβαίνουν, όμως σύντομα θα ξυπνήσει Θα βάλει πατέρα και κόρη στη θέση τους; Όλα ανατρέπονται για ακόμη μια φορά. Οι κακοί αυξάνονται και η οικογένεια της Ασπασίας καταρρέει.

Θεσσαλονίκη: Πέφτουν τα σαγόνια με τη νέα παίκτρια του Παναθλητικού Συκεών Jade Williams – φώτο

Μαρία Μπακοδήμου: Τι και άν είναι 57χρονών βάζει φωτιά στο Instagram