Η Γη της Ελιάς spoiler: Όσο ο Γρηγόρης και η Ευτυχία ζουν το παραμύθι, ο Αποστόλης παρακολουθεί έξαλλο

Η Γη Της Ελιάς

Η Ευτυχία αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στον νεαρό που εμφανίστηκε στον δρόμο της, ύστερα από τις δυσκολίες που πέρασε.

Έξαλλος ο Αποστόλης – Δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την Ευτυχία

Ο Γρηγόρης είναι ένας μηχανικός που βρέθηκε στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων. Μία ζημιά ήταν αρκετή για να γίνει αυτή η εκρηκτική γνωριμία. Εκείνη, πικραμένη από τα τελευταία γεγονότα, θα δει αυτό το ερωτικό κάλεσμα διστακτικά.

Ο Γρηγόρης, όμως, την ερωτεύεται τρελά και κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά της. Μάλιστα, δε διστάζει να καθυστερήσει τη διόρθωση της βλάβης, για να μείνει περισσότερο στο ελαιοτριβείο. Οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί, με αποτέλεσμα να γίνονται γρήγορα αντιληπτοί…

Ο Αποστόλης δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την Ευτυχία. Μπορεί να χώρισε με τον Ανέστη οριστικά, δεν υπάρχει, όμως, επανασύνδεση. Μάλιστα, ο Αποστόλης ξεκαθάρισε πως δε μπορεί να τη βλέπει φιλικά, δείχνοντας πως ακόμη νοιάζεται για εκείνη.

Ο Γρηγόρης έρχεται με φόρα, η Ευτυχία εντυπωσιάζεται και ο Αποστόλης εξοργίζεται, στην γη της ελιάς. Δε μπορεί να πιστέψει πως είναι τόσο εύκολο για εκείνη να προχωρήσει αμέσως τη ζωή της, μετά από όσα έγιναν.

Επίσης, ανησυχεί πολύ πως θα μπλέξει ξανά. Τον Γρηγόρη δε τον ξέρει κανείς. Η Ευτυχία αδιαφορεί και ετοιμάζεται να ζήσει έναν έρωτα γεμάτο πάθος, τρυφερότητα, ζωντάνια. Μόνο που ο Αποστόλης και ο Ανέστης δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη. Ειδικά ο Ανέστης δε θα το χειριστεί ψύχραιμα.

Status Civitatis Vaticanae

Επίσκεψη Πάπα στην Αθήνα: Το αυτοκίνητο που «έκλεψε» την παράσταση

news

Έκτακτο: O Γιώργος Τράγκας εισήχθη στη ΜΕΘ του «Σωτηρία»