Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ένα νέο ειδύλλιο ξεκινάει ανάμεσα σε Χρήστο και Μυρτάλη

Από τη πρώτη στιγμή που ο Χρήστος αντικρίζει τη Μυρτάλη, εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της το ίδιο και η Μυρτάλη δείχνει να γοητεύεται από τον ήρωα. Οι δυο τους, όπως θα δούμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας θα συναντηθούν τυχαία στο δρόμο και θα έχουν έναν διάλογο.

Στην συνέχεια θα πάνε μαζί στο καφενείο. Στην συνάντησή τους αυτή παρόν θα είναι και ο Αλέξης ο οποίος συνεχίζει να παρακολουθεί την Μυρτάλη. Πως θα αντιδράσει μόλις τους δει μαζί;

Ένα νέο ειδύλλιο θα δούμε να δημιουργείται σιγά σιγά στην σειρά Η Γη της Ελιάς ανάμεσα στον Χρήστο και την Μυρτάλη. Η πρώτη γνωριμία των δυο έγινε και στην συνέχεια θα δούμε να έρχεται ο ένας κοντά με τον άλλον.

Ένα όμορφο ειδύλλιο γεννιέται ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες, με την πρωταγωνίστρια να βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Θα είναι, άραγε, ο Χρήστος ο άνθρωπος που θα την κάνει να ξεχάσει τον Νικήτα ή όχι; Και τι είναι αυτό που θα νιώσει και ο Χρήστος από πλευράς του;

Το μέλλον για τους δυο νεαρούς προβλέπεται αρκετά ενδιαφέρον και περιπετειώδη καθώς σιγά σιγά θα κάνουν βήματα να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον. Ένας νέος έρωτας γεννιέται στην Μάνη ανάμεσα στην Μυρτάλη και τον Χρήστο στην σειρά Η Γη της Ελιάς.

Η άφιξη του Χρήστου, όπως φαίνεται εκτός από το να ταράξει τα νερά της Μάνης, ταράζει και τα νερά της Μυρτάλης καθώς οι δυο τους θα έχουν μέλλον… Πρόκειται για έναν ενθουσιασμό ή για έναν αληθινό έρωτα; Η συνέχεια στις οθόνες μας….

Σάλος με Θεσσαλονικιά παίκτρια ριάλιτι: Κυκλοφόρησε αποκαλυπτικό βίντεο στο μπάνιο!

Ελένη Τσολάκη: Στο φως το “απαγορευμένο” βίντεο που θέλει να εξαφανίσει!