Η Γη της Ελιάς spoiler: Εκτός εαυτού η Αρετή αρνείται να υπογράψει το διαζύγιο

Η Γη Της Ελιάς

Στα όριά της θα φτάσει η Αρετή με το διαζύγιο, στην γη της ελιάς. Ο Στάθης έχει πάρει την απόφασή του κι έχει φύγει από το σπίτι. Θέλει να χωρίσει, δεν αντέχει άλλο να κοροϊδεύει την γυναίκα του, ούτε να καταπιέζεται.

 

Μετά την είδηση πως η Βασιλική παντρεύτηκε τον Φίλιππο Στεφανέα, η Αρετή θα ζητήσει από τον Στάθη να γυρίσει στο σπίτι τους, να γίνουν όλοι ξανά οικογένεια. Πρέπει να είναι ενωμένοι σε τόσο δύσκολες στιγμές…

Ο Στάθης αρνείται. Της υπόσχεται πως θα διευθετήσει το θέμα με την Βασιλική, χωρίς να επιστρέψει στο σπίτι. Δε θέλει να γυρίσει, δείχνοντας διαρκώς στην Αρετή πως δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη σύντομα.

Η οργή την κυριεύει. Το διαζύγιο έρχεται στην γη της ελιάς και η Αρετή δε θέλει με τίποτα να το δεχτεί. Δε θα αφήσει τον γάμο της να διαλυθεί, δε θα επιτρέψει στον Στάθη να γυρίσει στην Ιουλία, δε θα το κάνει τόσο εύκολο.

Όταν θα φτάσει η στιγμή των υπογραφών, η Αρετή δε θα υπογράψει. Μάλιστα, θα κάνει ξεκάθαρο στον σύζυγό της πως δε θα τον αφήσει τόσο εύκολα. Θα τον διεκδικήσει μέχρι τέλους, ξεπερνώντας κάθε όριο.

Ο Στάθης θα πιεστεί για ακόμη μια φορά. Πώς να της εξηγήσει πως δε θέλει καμία σχέση μαζί της;

Στο πλευρό της η Αρετή έχει και τον Στέφανο, ο οποίος θα γυρίσει πλάτη στον πατέρα του. Όλα αυτά, μέχρι να ανακαλύψει κι εκείνος την αλήθεια… Οι Καπερνάροι είναι υπό διάλυση και η Αρετή εθελοτυφλεί.

Spoilers

Έκαναν αίτηση διαζυγίου τρία ζευγάρια γιατί διαφωνούν για τον εμβολιασμό των παιδιών τους!

Η Γη Της Ελιάς

Η γη της Ελιάς spoiler: Η αλήθεια που λίγοι πρόσεξαν στον τσακωμό του Γιώργη με τον Στάθη