Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Τι θέλει πραγματικά ο Θανάσης από την Αρετή

Το παρελθόν του Θανάση είναι αμαρτωλό κι έντονο, γεγονός που θα βάλει σε σκέψεις πολλούς πρωταγωνιστές. Ο εκρηκτικός αυτός χαρακτήρας θα ταράξει τις ισορροπίες και θα προκαλέσει την οργή αρκετών χαρακτήρων.

Η Αρετή παραδίνεται στον έρωτα που της τάζει ο Θανάσης, αγνοώντας τις συνέπειες, στην γη της ελιάς. Ο Θανάσης, ο πλούσιος επιχειρηματίας από την Αυστραλία που έρχεται στη Μάνη για να κάνει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, θα φέρει σε τρομερά δύσκολη θέση, τόσο την Αρετή, όσο και την Αναστασία.

Η Αναστασία θα θυμηθεί τα παλιά, ενώ η Αρετή θα θαμπωθεί και θα πέσει στην αγκαλιά του. Είναι, όμως, πράγματι ερωτευμένος ο Θανάσης με την Αρετή;

Όπως όλα δείχνουν, ο χαρακτήρας αυτός δεν έχει το καλό πρόσωπο που δείχνει. Κρύβει φοβερά μυστικά, γεγονός που θα μας προβληματίσει αρκετά.

Η Αρετή τον εμπιστεύεται φροντίζει να δείχνει διαρκώς το πόσο ευάλωτη είναι απέναντί του. Ο Θανάσης την εκμεταλλεύεται στο έπακρον, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά. Την ίδια στιγμή, η Αρετή και η Αναστασία μαλώνουν άσχημα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, διαλύοντας μία μεγάλη φιλία.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η JLo: «Ήταν ο καλύτερος γάμος που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Ένας γάμος που είχαμε ονειρευτεί εδώ και πολύ καιρό και που έγινε πραγματικότητα» – video

Μαρίνα Πατούλη: Στη Μύκονο με εντυπωσιακό μίνι φόρεμα!