Η Φάρμα spoiler: Ένταση με την Μαρία Παπαγεωργίου με την Μαίρη Μηλιαρέση

Όλα όσα περιμένουμε στην Φάρμα στο επεισόδιο της Κυριακής.

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη εικόνα σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση είναι απογοητευτική. Μάλιστα, διαβάσατε στο Sportime για τα επικοινωνιακά τρικ από τον ΑΝΤ1.

Όπως και να ‘χει πάντως, η ζωή στο παιχνίδι συνεχίζεται, με το καινούριο επεισόδιο να προβάλλεται την Κυριακή (12/12), μετά την 1η αποχώρηση, όπου ο Σταμάτης Γαρδέλης αποχώρησε οικειοθελώς.

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου στις 22:15Τι συμβουλές δίνει η Αθανασία Τσουμελέκα στον νέο αρχηγό, Βασίλη Λέντζο;Πώς κάνει το πρώτο μοίρασμα των εργασιών ο νέος αρχηγός;Ο Βασίλης Λέντζος λέει ότι κάποια άτομα από την ομάδα χρειάζονται τσίγκλισμα για να δουλέψουν, και συγκεκριμένα από τους άντρες οι Γρηγόρης Αναστασιάδης, Δήμος Περπερίδης και Κουτσαβάκης και από τις γυναίκες οι Κρίστυ Λυκοπούλου και Νίκη Χαντσαρίδου.Ο Δήμος Περπερίδης δηλώνει ότι έχουν σχηματιστεί ήδη παρεάκια.Το ίδιο πιστεύουν και η Σάσα Μπάστα με την Αγγελική Ηλιάδη.

Μάλιστα, η Σάσα σχολιάζει μια περίεργη κίνηση της Νίκη Χαντσαρίδου που ζήτησε από κάποιες κοπέλες, πριν την ψηφοφορία για αρχηγό, να πάνε στις τουαλέτες.Πώς σχολιάζει η Αγγελική Ηλιάδη την κίνηση της Μαρίας Παπαγεωργίου, η οποία την ψήφισε για ΑΡΧΗΓΟ;Για μια ακόμα φορά η Σάσα Μπάστα έχει πρόβλημα με το φαγητό.Γιατί εκνευρίζεται συνεχώς η Μαρία Παπαγεωργίου με τη Μαίρη Μηλιαρέση

Ο επιστάτης έρχεται και ανακοινώνει στους παίκτες την 1η αποστολή, αφού αυτή της προηγούμενης εβδομάδας ήταν αποστολή προσαρμογής. Οι παίκτες πρέπει να μαζέψουν 8 – 10 σακιά ελιές από τον ελαιώνα. Το έπαθλο, θα τους φέρει το λάδι για όλη τη σεζόν και σιτάρι με αλευρόμυλο για να φτιάξουν το δικό τους αλεύρι.Ο Βασίλης Λέντζος χωρίζει τα άτομα που θα ασχοληθούν με τις ελιές σε δύο ομάδες με ομαδάρχες τον Αστρινό Χαραλαμπάκη και τη Μαρία Παπαγεωργίου.Κατά τη διάρκεια του μαζέματος, ο Μάνος Πανταζής έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστρινό Χαραλαμπάκη.

Η Μαίρη Μηλιαρέση χορεύει με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης ενοχλείται, εκνευρίζεται και φεύγει.Γιατί η Σάσα Μπάστα λέει στην Αθανασία Τσουμελέκα ότι κάτι έχει μαζί της σήμερα; ·

Στο βραδινό τραπέζι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συγκινείται μιλώντας για τους σταθμούς της ζωής του, ενώ εξομολογείται πως του λείπουν η γυναίκα και οι κόρες του.

Άγριες Μέλισσες: Επεισόδιο 49, 50, 51, 52 – Γ Κύκλος

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτή είναι η τύχη του Λευτέρη στη σειρά