Η Φάρμα spoiler: Συνεχίζει ο Τανιμανίδης την παρουσίαση … σε αυτά τα πρόσωπα έχει γίνει πρόταση για το reality

φαρμα

Το αγροτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται για τον νέο κύκλο του και έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με υποψήφιους για να πάρουν μέρος.

«Η Φάρμα» ,από ότι όλα δείχνουν, θα κάνει την εμφάνιση της και αυτή την τηλεοπτική σεζόν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι εγκαταστάσεις στις οποίες γυρίστηκε η περσινή σεζόν του ριάλιτι με νικητή τον Κώστας Γκρέκα, κάηκαν στις καταστροφικές φωτιές που έπληξαν την χώρα τον Αύγουστο.

Έτσι, η παραγωγή έχει βρει νέα στέγη για την Φάρμα της νέας σεζόν. Ήδη όλες οι εγκαταστάσεις της Φάρμας όπως τα σπιτάκια που θα μένουν οι διαγωνιζόμενοι, ο στάβλος, οι αποθήκες, βρίσκονται στη διαδικασία κατασκευής.

Πέρα από τη νέα στέγη και εγκαταστάσεις που θα έχει το ριάλιτι αναμένονται και μερικές αλλαγές στο παιχνίδι.

Αναλυτικά, στην δεύτερη σεζόν δεν θα υπάρχουν «υπηρέτες» μέσα στο σπίτι καθώς ήταν μία λέξη που ξένιζε τόσο τους τηλεθεατές όσο και την παραγωγή. Ακόμη, το σπιτάκι του αρχηγού θα έχει κάποιες αναβαθμίσεις. Πέρα από το ιδιωτικό μπάνιο θα έχει και τζάκι!

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα βρίσκεται και πάλι στην παρουσίαση της Φάρμας. Τόσο ο ίδιο όσο και οι υπεύθυνοι της παραγωγής είναι ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους.

Τα πρώτα ονόματα που δέχτηκαν πρόταση για συμμετοχή στη Φάρμα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, κρούσεις έχουν δεχτεί μέχρι στιγμής ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Μαίρη Μηλιαρέση, η Αγγελική Ηλιάδη και η Έλενα Παπαβασιλείου.

Επίσης, ένα πρόσωπο έκπληξη το οποίο θα προσπαθήσει να προσεγγίσει η παραγωγή είναι ο γνωστός για την επιτυχία του σε εκπομπή τύπου ριάλιτι από το πέρασμα του στο περσινό Survivor , «Ντάφυ» κατά κόσμον, Τριαντάφυλλος.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Δημήτρης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την μητέρα της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Δημήτρης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την μητέρα της Αθηνάς

Άγριες Μέλισσες spoiler: Κωνσταντής και Νικηφόρος πιάνονται στα χέρια

Άγριες Μέλισσες spoiler: Κωνσταντής και Νικηφόρος πιάνονται στα χέρια