Η Φάρμα: Αποκάλυψη… έχει γίνει ερωτική πράξη στο παιχνίδι

Spoilers

Σε μια καυτή αποκάλυψη προχώρησε πρώην παίκτης του σόου.

Η Φάρμα: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το ριάλιτι του AΝΤ 1, αυτή τη φορά από πρώην παίκτη, ο οποίος μίλησε στο Πρωινό.

Ο Δήμος Περπερίδης, που έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, μίλησε στο πλατό του Πρωινού για το ειδύλλιο ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Μάλιστα, προχώρησε σε μια πικάντικη αποκάλυψη, καθώς υποστήριξε ότι έχουν γίνει πολλά πράγματα στο σόου, τα οποία δεν τα έχει δει ο κόσμος. Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε μια άλλη γυναίκα στο παιχνίδι, η οποία παρότι έχει σχέση, έχει συνάψει ερωτική σχέση με συμπαίκτη της.

«Έχουν γίνει πολλά πράγματα που δεν τα έχετε δει στην τηλεόραση. Θέλω να πω ότι αυτό που γίνεται με την Αγγελική Ηλιάδη που είναι κάτι τελείως ανθρώπινο που έχει μία σχέση μέσα στο παιχνίδι…οκ! Για κάποιους μπορεί να είναι λίγο περίεργο, για κάποιους μπορεί να μην είναι.

Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Με γυναίκα! Έχει σχέση με ερωτικό θέμα, αλλά δεν είναι σχέση. Είναι χειρότερες πράξεις. Γιατί ο τρόπος που έχει γίνει είναι χειρότερος… Μέσα στο σπίτι. Ήταν απλά πράξη, χωρίς τίποτα, ούτε συναίσθημα.

Αν μπορούσα να μιλήσω πιο καθαρά… Υπήρχε η πράξη και αν συνδυάσουμε κάποια πράγματα μέχρι σήμερα που μιλάμε, είναι το άκρως αντίθετο. Και μετά έχουμε και εκδίκηση στην ουσία» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Τότε παρενέβη ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας: «Ότι έχει γίνει ερωτική πράξη μέσα στο σπίτι, αυτό θέλει να πει».

Ο Δήμος Περπερίδης στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δε νομίζω ότι ήταν βιολογική ανάγκη. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος μέσα στο σπίτι που επιδιώκει να τα έχει καλά με όλους. Και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με κάθε άνθρωπο επιδιώκει άλλου είδους σχέση.

Απλά τα πράγματα. Υπάρχει πιο πονηρός άνθρωπος από ό,τι βλέπετε εσείς. Γυναίκα…».

Σασμός

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης και η Αργυρώ χωρίζουν επεισοδιακά

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ταβερνιάρης ο άντρας της Μαργαρίτας - Το νέο επιχειρηματικό βήμα

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ταβερνιάρης ο άντρας της Μαργαρίτας – Το νέο επιχειρηματικό βήμα