Η Φάρμα spoiler: H επική αντίδραση του Σταμάτη Γαρδέλη στο ντους για Σάσα Μπάστα – Αγγελική Ηλιάδη!

Τα πεπραγμένα από τη «Φάρμα» της περασμένης χρονιάς, μας είχαν προετοιμάσει γι΄αυτό που θα δούμε φέτος.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έφερε μια τόνωση στα νούμερα τηλεθέασης, έστω και πρόσκαιρη, χάρη στις σκηνές με το μπάνιο που έκανε στο βαρέλι που έχουν στο σπίτι του ριάλιτι. Γι΄αυτό η παραγωγή προσανατολίστηκε φέτος στο να έχει δύο δυνατά χαρτιά από άποψη σωματικών προσόντων.

 

Σάσα Μπάστα και Αγγελική Ηλιάδη είναι δύο από τα πρόσωπα στα οποία η παραγωγή ποντάρει πολλά. Και οι ίδιες (υποθέτουμε πως) γνώριζαν ότι μπαίνουν σε ριάλιτι και πως η επιλογή τους βασίστηκε ξεκάθαρα στην εξωτερική τους εμφάνιση που είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή. Εν έτει 2021 άλλωστε, μπορεί τα τηλεοπτικά πρόσωπα να μιλάμε για #metoo, αλλά «The Bachelor», «Big Brother» και «Φάρμα» τα προβάλλουν στις εκπομπές τους και ανάλογα με το κανάλι που ανήκει ο καθένας, κρίνει ή σιωπά.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, το οποίο ο ΑΝΤ1 είχε προωθήσει με το trailer του να εστιάζει στις δύο κοπέλες και προετοίμασε για τα μπάνια τους, είδαμε την πληθωρική Σάσα Μπάστα να πλένεται με τη βοήθεια της Αθανασίας Τσουμελέκα. Η κάμερα δεν έχασε στιγμή, έκανε μακρινά πλάνα, κοντινά, ζούμαρε παντού και σε αυτό το διάστημα ο Σταμάτης Γαρδέλης με τον Κουτσαβάκη στέκονταν μερικά μέτρα μακριά και σχολίαζαν.

Το σκηνικό θύμιζε άνετα σκηνή από ταινία του ’80, με Ψάλτη – Γαρδέλη να το παίζουν greek καμάκια.

Δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγο μετά πήρε σειρά η Αγγελική Ηλιάδη και ο σκηνοθέτης ζούμαρε στο σώμα της τη στιγμή που έριχνε σαπουνάδα στις καμπύλες της. Εκεί ο Γαρδέλης με τον Κουτσαβάκη υπερέβησαν κάθε όριο για τα δεδομένα της σημερινής εποχής και αναγκάστηκαν Τσουμελέκα και Μηλιαρέση να κάνουν αλυσίδα αλά Δανία στο Euro για να καλύψουν την Ηλιάδη από την κάμερα.

Κάτι μας λέει πως αυτό δε θα τους βγει σε καλό και θα ακούσουν καμία καμπάνα από την παραγωγή…

Τουλάχιστον δεν είχαμε double standards και ο Σταμάτης Γαρδέλης με τον σκηνοθέτη αντιμετώπισαν με τον ίδιο τρόπο τον επίσης ελκυστικό σωματικά Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Είναι ξεκάθαρο σε αυτά τα πρώτα επεισόδια πως ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει μπει με σκοπό να τρολάρει κόσμο και θέλουμε να ελπίζουμε πως η συμπεριφορά καμακιού είναι κάτι προσποιητό. Σε κάθε περίπτωση, κρατάει το ριάλιτι μόνος του και το Twitter δεν παρέλειψε να σχολιάσει.

Ο Γαρδελης παίζει κάποιο ρόλο ή απλά τον πείραξε η φύση κατά κεφάλα.

— Ola_Ta_vlepw (Δημήτρης ) (@OVlepw) December 6, 2021

Ο Γαρδελης απ’ τις σουζες με τα μηχανάκια έχει μετατοπιστεί ο εγκέφαλος του προς τα πίσω. #HFarma

— PAL 4Κ (@panos_pal) December 6, 2021

Απορώ πως το πουλί μου γινεται σαν το στυλιαρι απο το τσεκούρι παρόλο που #HFarma δεν είναι καθολου σεξιστικό ριάλιτι.

— Homodebtus (@Homodebtus) December 6, 2021

Εντωμεταξύ έχει κάνει κανένα μπάνιο ο Σταμάτης μας αφού ήταν τόση ώρα με τα γουρουνάκια? Κρίμα που έφυγε! Μακάρι να γυρισει. #HFarma

— Vanamark36 (@vanamark36) December 6, 2021

Η Φάρμα: Το καυτό μπάνιο της Σάσας Μπάστα

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο γάμος της Ιουλίας είναι γεγονός , και ο Στάθης υποφέρει…