Η Φαίη Σκορδά μιλάει για τη Μαρίνα Σάττι: “Ίσως το μικρόφωνο να μην ήταν λάθος, τελικά ταίριαζε”

Παρότι γνωρίζουμε ότι είναι άρρωστη και αυτό επηρεάζει τη ψυχολογία της, η Φαίη Σκορδά θεωρεί ότι η Μαρίνα Σάττι έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024 με το τραγούδι “Ζάρι”.

Σε μια συζήτηση στο πρόγραμμα της Φαίης Σκορδά, οι συνεργάτες της σχολίασαν την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, επισημαίνοντας τα λάθη της και το πρόβλημα με το μικρόφωνο που αντιμετώπισε.

Παρ’ όλα αυτά, η Φαίη Σκορδά υποστήριξε ότι η Μαρίνα έκανε το καλύτερο που μπορούσε δεδομένων των συνθηκών, δείχνοντας αναγνώριση και σεβασμό προς την προσπάθειά της.

Η συζήτηση στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού έδωσε την ευκαιρία στην Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της να αναλύσουν την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι και να εκφράσουν την προσωπική τους άποψη για το θέμα.

Τελικά, η Φαίη Σκορδά κατέληξε ότι η Μαρίνα Σάττι έκανε τα πάντα για να προσφέρει μια καλή εμφάνιση και να αποδώσει στο έπακρο το τραγούδι της, ακόμα και με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Σε γενικές γραμμές, η Φαίη Σκορδά εξέφρασε την αναγνώρισή της προς την προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι και την πίστη της στο ταλέντο και την προσπάθειά της.

Written by admin

Latest

Νέα εξέλιξη για τη Ρούλα Κορομηλά: Έγινε γνωστό δημόσια για την παρουσιάστρια

Η διαίσθηση της απώλειας: Η τραγική εμπειρία της Ειρήνης Πασχαλέρη