Η Φαίη Σκορδά εξαγριώνεται για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Τι σημαίνει συναίνεση για ένα 12χρονο κορίτσι; Αυτή ήταν η ερώτηση που έθεσε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της, μετά την εισαγγελική πρόταση στη δίκη της 12χρονης από τον Κολωνό. Η παρουσιάστρια εξέφρασε την απογοήτευσή της για την κατάσταση και την αντίφαση που παρουσιάζει αυτό το θέμα.

Πώς είναι δυνατόν να μιλάμε για προστασία των παιδιών και ταυτόχρονα να προτείνεται κάτι τέτοιο; Η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε ποιο είναι το μήνυμα που στέλνεται σε όλους εμάς με αυτήν την πρόταση. Πώς μπορεί ένα 12χρονο κορίτσι να συναινεί σε κάτι τέτοιο; Και πώς μπορούμε να το αφήσουμε αναπάντητο;

Η Φαίη Σκορδά ρωτάει ποιους κανόνες ηθικής ακολουθούμε και ποιο είναι το μήνυμα που στέλνουμε στην κοινωνία μας. Είναι σημαντικό να ανοίξουμε τη συζήτηση για αυτό το θέμα και να αναρωτηθούμε ποια είναι η πραγματική προστασία των παιδιών μας.

Η είδηση αυτή αναστατώνει και μας κάνει να σκεφτούμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα θέματα που αφορούν την προστασία των παιδιών μας. Είναι καθήκον μας να προστατεύουμε τα παιδιά μας και να διασφαλίζουμε την ασφάλειά τους, ώστε να μπορούν να αναπτύσσονται υγιή και ευτυχισμένα. Ας σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας και ας διασφαλίσουμε ότι η φωνή τους ακούγεται και ότι η συναίνεσή τους είναι πάντα προτεραιότητα. είπε η Φαίη Σκορδά.

Written by admin

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση»

Η εκρηκτική εμφάνιση της Μπιάνκα Σένσορι σε μπικίνι που θέλει να μοιάζει με την Κιμ Καρντάσιαν