Menu

Η εξομολόγηση της Μαρίας Αντωνά: Το δράμα πίσω από την ανάρτηση

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης στον Alpha. Η γοητευτική παρουσιάστρια δεν έκρυψε, για πρώτη φορά, την οργή που νιώθει για τη διαδικτυακή απάτη που υπέστη και από την οποία φάνηκε σαν να εκφράζεται η ίδια με τρόπο υποτιμητικό για τον πρώην σύντροφο της, Άρη Σοϊλέδη.

Η Μαρία Αντωνά παραδέχτηκε ότι η κατάσταση την σόκαρε και την τρόμαξε, με την παρουσιάστρια να αναφέρει ότι δεν το αντιλήφθηκε αρχικά λόγω των συνθηκών που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή. Η Μαρία Αντωνά περιέγραψε την εμπειρία της ως μία από τις χειρότερες που έχει ζήσει και τόνισε τη σοβαρότητα του θέματος.

Αποκαλώντας το σκηνικό που βίωσε τρομερό, η Μαρία Αντωνά εξέφρασε την αγανάκτησή της και τη δυσαρέσκειά της για τον χειρισμό της υπόθεσης. Παράλληλα, κάλεσε το κοινό να μην πιστέψει τέτοιου είδους αναρτήσεις και να αντιληφθεί τη σοβαρότητα των πράσινων. Τέλος, η Μαρία Αντωνά υπογράμμισε το χαμηλό προφίλ που διατηρεί συνήθως στη ζωή της και εξέφρασε την απογοήτευση της για το περιστατικό.

Written by admin

Exit mobile version