Η εξέλιξη της σχέσης Θανάσης Αλευράς – Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη: “Όταν οι σχέσεις γίνονται συγγενικές”

Ο Θανάσης Αλευράς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωί της Πέμπτης, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε την εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και εξέφρασε τη θλίψη του για το πένθος της Μαρίνας Σάττι.

“Ήμουν παρών στο reunion μεταξύ της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη” δήλωσε ο Θανάσης Αλευράς. “Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή. Αυτές οι σχέσεις που διατηρούνται μετά από διαζύγιο είναι σπάνιες, αλλά παραμένουν οικογενειακές. Είναι κρίμα που όχι όλες οι σχέσεις μπορούν να καταλήξουν με αυτό τον τρόπο.”

Όσον αφορά το πένθος της Μαρίνας Σάττι, που έχασε πρόσφατα τον πατέρα της, ο Θανάσης Αλευράς εξέφρασε τη λύπη του. “Λυπάμαι πολύ! Δεν έχω λόγια πέρα από τα συλλυπητήρια μου και την υποστήριξή μου για την Μαρίνα. Είναι δύσκολο να βιώνει κάποιος τέτοιες στιγμές απώλειας.”

“Η ζωή είναι απρόβλεπτη, όπως και η τέχνη” συμπλήρωσε ο ηθοποιός. “Θα είμαστε όλοι εκεί για να υποστηρίξουμε την Μαρίνα και να την ενθαρρύνουμε. Καμιά φορά, η τέχνη μπορεί να αποτελέσει μια πηγή ανακούφισης και θεραπείας σε δύσκολες στιγμές όπως αυτές.”

Written by admin

Σακίρα: Οι γιοι μου μίσησαν το Barbie και συμφωνώ μαζί τους έως έναν βαθμό

Η ώρα στη Σελήνη: Μυστήρια και απορίες