“Η εξάρτηση με το δάχτυλο: Η ιστορία ενός παιδιού” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποφάσισε να επανεφεύρει τον εαυτό του λίγο, κάνοντας μια απότομη στροφή στον χώρο του τραγουδιού, μετά την επιτυχημένη καριέρα του ως κομμωτής. Και δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί κάτι τέτοιο.

Αυτή τη φορά, ο Τρύφωνας Σαμαράς μπήκε στο στούντιο και ηχογράφησε ένα παιδικό τραγούδι με τον τίτλο «Πιπίλα». Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του, το τραγούδι ηχογράφηθηκε για τις ανάγκες μιας παιδικής σειράς.

«Το βίντεο κλιπ είναι εικονογραφημένο, δεν θα είμαι εγώ ο ίδιος. Θα ακούγεται μόνο η φωνή μου», εξήγησε ο καλλιτέχνης, προσθέτοντας πως το τραγούδι σχετίζεται με τις παιδικές του αναμνήσεις και τη σχέση του με την πιπίλα.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως όταν ήταν παιδί, για να εγκαταλείψει την πιπίλα, έπρεπε να του βάλουν πιπέρι για να του δημιουργήσουν αποστροφή. “Μπορεί να γίνει και μετά τα 12… Έβαζα συνέχεια το δάχτυλο στο στόμα και το έκανα πιπίλα. Δηλαδή μετά την πιπίλα, έβαζα το δάχτυλό μου. Μέχρι τα 12 σίγουρα», εξομολογήθηκε γελώντας ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Τέλος, ο καλλιτέχνης ανέφερε πως ως παιδί δεν ασχολούνταν πολύ με παραδοσιακά αγόρια παιχνίδια, απλά περισσότερο ασχολείται με κούκλες, λεγόμενες και χτενίζοντας τις. Όπως ανέφερε, “ήμουν παιδί της μαμάς. Δεν έπαιζα με παιχνίδια. Το πολύ, λάστιχο, σχοινάκι, κουτσό τέτοια. Ποδόσφαιρο; Ούτε για αστείο. Η αδυναμία του ήταν να χτενίζω κούκλες. Χτένιζα τις Barbie και τις ξεμάλλιαζα.”

Written by admin

Ένα συγκινητικό χειρόγραφο μήνυμα από το νοσοκομείο πριν το εξιτήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διασώθηκε το σπίτι της από πλειστηριασμό με μόλις 500 ευρώ σύνταξη – Δείτε το βίντεο