Η Ευγενία Ξυγκόρου αποκαλύπτει: “Αν δεν ήταν ο Μελέτης Ηλίας, θα είχα φρικάρει, σκεφτόμουν πώς θα ήμουν σε αυτές τις σκηνές;”

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς το σώμα σου σε κάποιον, λέει η Ευγενία Ξυγκόρου. Αυτό το σύναισθημα της εμπιστοσύνης και της προστασίας είναι αναγκαίο, ειδικά όταν πρόκειται για καταστάσεις σαν αυτές που απαιτούν σκληρές σκηνές εμφάνισης στους τηλεοπτικούς μας ρόλους.

Η Ευγενία Ξυγκόρου μας μιλά για την εμπιστοσύνη που ένιωσε προς τον συναδέλφο της Μελέτη Ηλία, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των σκηνών βίας στο σίριαλ “Προξενιό της Ιουλίας”. Σύμφωνα με την ηθοποιό, η αγκαλιά και η προσοχή που λάμβανε από τον συνάδελφο της της έδιναν την ασφάλεια και την πίστη που χρειαζόταν για να αντιμετωπίσει αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η Ευγενία Ξυγκόρου επισημαίνει ότι η εμπιστοσύνη στον συνεργάτη της ήταν καθοριστική για την επιτυχία των γυρισμάτων και την αίσθηση ασφάλειας που ένιωθε κατά τη διάρκεια τους. Έτσι, η Ευγενία υπογραμμίζει τη σημασία του να νιώθουμε άνετα και ασφαλείς με τους συνεργάτες μας, ώστε να μπορούμε να εργαστούμε αποτελεσματικά και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια.

Written by admin

Υψηλές θερμοκρασίες καθολικά: Η Ελλάδα χτυπάει τα 40°C

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ: Φωτογραφίες παρουσιάζουν την τόπλες