Ευαγγελία Συριοπούλου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Η Ευαγγελία Συριοπούλου γέννησε την περασμένη Κυριακή ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η ηθοποιός με το σύντροφό της, Στράτο Πασατζή και το γιο τους έφυγαν από το μαιευτήριο σήμερα γυρίζοντας πλέον τρεις στο σπίτι τους.

Η ηθοποιός πόσταρε στο instagram φωτογραφίες από την έξοδό της από το μαιευτήριο και έγραψε: «Πριν τέσσερις μέρες ολοκληρώθηκε το όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης μου για να ζω σήμερα τη μοναδική εμπειρία της μητρότητας.

Σε όλο αυτό το ταξίδι αλλά και στην από δω και πέρα πορεία μου θα με ακολουθεί πρώτα ως φίλος και μετά ως γιατρός, ο γυναικολόγος μου Νίκος Σκαρτάδος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας με έβαλε σε ένα ροζ συννεφάκι και φρόντισε αυτό το ταξίδι μέχρι και τον τοκετό να είναι μια διαδρομή χαράς, απόλαυσης και …

ευτυχίας. Οπωσδήποτε δίπλα μου είναι από την πρώτη στιγμή η μαία μου Κωνσταντίνα Παπαγγελή, (η οποία όπως βλέπετε στη φωτογραφία θα μπορούσε να είναι και αδερφή μου και δεν είναι τυχαίο αυτό, την ευχαριστώ για οοοοοολα @constantina_papaggeli).

Τέλος δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους και το προσωπικό της γυναικολογικής κλινικής, οι οποίοι με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου, εμένα, το σύντροφο μου και το μωράκι μας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και σας αγαπώ. #babyson #birth #love».

Spoilers

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν έχει άγχος για το πρωτάθλημα της Formula 1

Spoilers

Υπέκυψε ο 27χρονος που τραυματίστηκε ενώ έβλεπε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά