Η Ευαγγελία Μουμούρη αποκαλύπτει: Οι αστείες στιγμές με το σουτιέν της μαμάς της στο Καφέ της Χαράς

Στην τελευταία σκηνή όπου η χήρα έπαιρνε το βαλιτσάκι της και έφευγε, γύρισα και είδα την Τζόυς, ακόμα θυμάμαι τη ματιά της», δήλωσε η Ευαγγελία Μουμούρη.
Στη στήλη “Μυστικές Ιστορίες” της εκπομπής “Πάμε Δανάη” με τον Αλέξη Μίχα, μίλησε η Ευαγγελία Μουμούρη. Η ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τη σειρά “Το Καφέ της Χαράς”.
«Τον ρόλο της χήρας στο Καφέ της Χαράς μου τον πρότεινε ο Χάρης, όταν ήρθε μια μέρα στο θέατρο να δει τη Ρένια, με την οποία παίζαμε μαζί στην παράσταση. Η σκηνή που θυμάμαι περισσότερο ήταν η σκηνή όπου η χήρα φεύγει και την πλησιάζει η Σταυρούλα και της δίνει χρήματα για να συνεχίσει τη ζωή της. Ήταν κάτι πάρα πολύ συγκινητικό.
Γυναίκες μου έλεγαν ότι στο σχολείο τα παιδιά στο σπίτι συζητούσαν τι είναι έκτρωση, γιατί το έλεγαν καθαρά ότι είχε κάνει έκτρωση ο χαρακτήρας μου. Στην τελευταία σκηνή όπου η χήρα έπαιρνε το βαλιτσάκι της και έφευγε, γύρισα και είδα την Τζόυς, ακόμα θυμάμαι τη ματιά της», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη.
Η Ευαγγελία Μουμούρη τελείωσε λέγοντας: “Το πιο αστείο περιστατικό ήταν ότι επειδή έπρεπε να έχω… πλούσια τα ελέη, είχα πάρει ένα σουτιέν της μαμάς μου και έβαζα από κάτω χαρτί κουζίνας. Και μια μέρα στο σετ δεν υπήρχε χαρτί. Όταν ο κόσμος με έβλεπε στο δρόμο δεν έλεγαν “να η αντροχωρίστρα”. Μου έλεγαν πιο πολύ “τι σέξι που είσαι, τι θηλυκό είσαι”.”

Written by admin

Θλίψη για τον αιφνίδιο χαμό της Ρούξι Ντουμιτρέσκου στα 46 της χρόνια

Ωχ, ο Τοτός ξαναχτυπά: Στην τάξη του Τοτού έχουν μαθηματικά