Η επιστροφή της χαράς στη ζωή μου με τον Βασίλη

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την καριέρα της, τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη σχέση τους, η οποία τραβάει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Για τα ορόσημα στη μουσική της πορεία, η Δέσποινα Βανδή θυμήθηκε: «Το ότι βρέθηκα δίπλα στον Βασίλη Καρρά. Η συνάντησή μου με τον Γιάννη Πάριο, ασφαλώς. Και με τον Λευτέρη Πανταζή στο “Ποσειδώνιο”. Εννοείται, ο Φοίβος».

«Όλες οι εμφανίσεις μου στον Λυκαβηττό. Η Σταδίου που δεν περιμέναμε να κλείσει φάγαμε όλες τις μηνύσεις», σχολίασε σε συνέχεια των καλύτερων στιγμών της.

Όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε τη φράση που είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης για εκείνη: «Στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου τα ψαλτήρια καίγονται», η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Τι θέλεις να σου πω; Ο άνθρωπός μου με αγαπάει και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι εδώ, νιώθει, αισθάνεται, εκφράζεται και για μένα αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και ο Βασίλης την έφερε μαζί με φως και μια σύνδεση που δεν είχα ξανανιώσει με έναν άνθρωπο. Μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να ονειρευτούμε. Έχουμε μια παιδικότητα και είμαστε ευτυχισμένοι μαζί».

Σε ερώτηση, για το αν τα media «κανιβαλίζουν» τη σχέση της, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Δεν γνωρίζω αν έχουν κανιβαλίσει τη σχέση μας. Λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν παρακολουθώ τις εκπομπές στον βαθμό που νομίζετε. Όταν κάτι ακούς, διαβάζεις ή το βλέπεις σε έναν βαθμό μπορεί να σε επηρεάσει. Επιλέγω να μην ακούω, να μην διαβάζω, γιατί όλοι θέλουν να σχολιάσουν. Εγώ το περίμενα για αυτό και τον προετοίμαζα, του έλεγα: “Είσαι σίγουρος ότι θα αντέξεις;”. Είναι ένας φοβερά συνειδητοποιημένος άνθρωπος και έχει μια υπέροχη φιλοσοφία ζωής. Δεν τον αγγίζει όσα λέγονται. Θα ήθελα πολύ να με σκηνοθετήσει κάποια στιγμή. Τον εκτιμώ αφάνταστα. Μου αρέσει αυτή η διαφορή ματιά που έχει στα πράγματα. Τσακωνόμαστε για τα πολιτικά».

Τέλος, αναφορικά με τα παιδιά της, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε: «Τα παιδιά μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και με βοήθησαν να δω και να εκτιμήσω διαφορετικά τη ζωή. Παρά το γεγονός ότι μόνη μου μεγάλωσα τα παιδιά, με στερήσεις και κούραση, σήμερα τα βλέπω να πατούν στα πόδια τους, να έχουν αξίες».

Written by admin

Απόστολος Λύτρας: Χωρίς κατηγορίες για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Η ανατρεπτική εμφάνιση της Βάνας Μπάρμπα στο γυρισμα που άφησε τους πάντες άφωνους