Η επιρροή της Μαρίας Αντωνά στην Φαίη Σκορδά με την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Υπάρχει μια σκέψη και ένα ενδιαφέρον και πιστεύω ότι, αν πραγματικά το αποφασίσει και το κάνει, θα απασχολήσει πάρα πολύ. Η Μαρία Αντωνά υποδέχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12/3) την Φαίη Σκορδά στο πάνελ του Fay’s Time. Η δημοφιλής δημοσιογράφος μίλησε για την εμπειρία της από το φετινό Survivor λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της, και είχε μια αποκάλυψη που άφησε άφωνη την παρουσιάστρια.

“Ο Άρης μπήκε στο αεροδρόμιο με τις βαλίτσες, δεν ξέρω πώς το έκανε αλλά τα κατάφερε. Ήρθε μέσα, μου έφερε λουλούδια και ήταν πολύ συγκινημένος. Όταν τον είδα μετά από τόσο καιρό, πήγα και τον αγκάλιασα, αλλά στην αρχή ταράχτηκα όταν τον είδα τόσο κοντά, να τον κοιτάω, να τρομάζω”, ανέφερε η Μαρία Αντωνά για την στιγμή της συνάντησής τους.

Μιλώντας για την επιστροφή στην πραγματική ζωή μετά το Survivor, η Μαρία Αντωνά δήλωσε: “Όταν βλέπεις ανθρώπους μετά από πολύ καιρό, ακούς και βλέπεις, τρομάζεις γιατί δεν τους θυμάσαι όταν είσαι εκεί. Ταράχτηκα όταν είδα τον άνθρωπό μου μετά από τόσο χρόνο, περίμενα να είναι όπως τον θυμόμουν, αλλά δεν μπορούσα να τον θυμηθώ με την ίδια ακρίβεια”.

Τέλος, η συζήτηση έφτασε σε ένα ενδιαφέρον σημείο, όταν η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως ένας πολύ δημοφιλής παίκτης του Survivor ενδέχεται να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές. Με μια σκέψη και ένα ενδιαφέρον, η Μαρία Αντωνά πιστεύει πως αν αποφασίσει να το κάνει, θα δημιουργήσει αίσθηση στην εκλογική διαδικασία.

Written by admin

Σκέψεις για μια δεύτερη θητεία στην Ευρωβουλή

Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: Την παρακαλώ και την προκαλώ να να αποκαλύψει τον κακοποιητή της