Η επίδραση της φύσης του παιδιού στη σχέση: Η αλλαγή της ευτυχίας

Ήμουν 39 ετών όταν ήρθε το παιδί, ήθελα να ζήσω τη μητρότητα. Το έκανα πολύ συνειδητά”, δήλωσε η Ελένη Καστάνη.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα αργά” με την Αθηναϊδα Νέγκα βρέθηκε η Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το διαζύγιο από τον σύζυγό της.

“Χώρισα με τον άντρα μου επειδή είχαμε 7 χρόνια διαφορά, ήταν επτά χρόνια μεγαλύτερός μου. Με το που έφερα στον κόσμο το παιδί, το οποίο δεν το έκανα αμέσως, πέρασαν επτά χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι και άλλα δύο που ήμασταν μαζί πριν μέχρι να έρθει το παιδί. Το παιδί ήταν καθοριστικός παράγοντας στη σχέση. Ο άντρας μου είχε ακόμα τη διάθεση να εξέρχεται, να ξενυχτά, ήταν και αρκετά μποέμ σαν άνθρωπος.

Εγώ ήμουν πιο ώριμη, πιο αφιερωμένη στο παιδί, με το που έφερα στον κόσμο το παιδί για μένα δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Παραμέλησα τον άντρα μου, τα πάντα παραμέλησα για το παιδί. Εκτός από τη δουλειά, την οποία επίσης έκανα με μέτρο μετά το παιδί. Έκανα μια δουλειά για να μπορώ να βλέπω το παιδί. Δεν μου το μεγάλωσαν ξένες γυναίκες. Ήμασταν εγώ και η μαμά μου”, ανέφερε η Ελένη Καστάνη.

Η Ελένη Καστάνη συνέχισε λέγοντας: “Όταν απουσίαζα εγώ, ήταν η μητέρα μου. Με το που μπαίνει η εγώ στο σπίτι, εκείνη φεύγει. Είχε την άποψη ότι δεν πρέπει να είμαστε δεμένοι στα σπίτια των παιδιών. Με τον άντρα μου κρατήσαμε πολύ καλές σχέσεις. Μπορεί να χωρίσαμε και να πήραμε διαζύγιο αλλά ουσιαστικά δεν χωρίσαμε ποτέ.

Πάντα έψαχνα το καλό του. Και αν αποφάσιζε να παντρευτεί θα ήμουν χαρούμενη. Η μόνη μας διαφορά ήταν αυτή της ηλικίας και το ότι πέρασε μια δεκαετία σχεδόν μέχρι να έρθει το παιδί. Αν το παιδί έρχονταν νωρίτερα, ίσως να μην είχαμε χωρίσει ποτέ με τον Γιάννη. Ήμουν 39 ετών όταν ήρθε το παιδί, ήθελα να ζήσω τη μητρότητα. Το έκανα πολύ συνειδητά”.

Written by admin

Izabel Goulart: Στα μυστηριώδη Ματογιάννια με το super model

Ο Αντώνης Ρέμος αρνείται τη φοροδιαφυγή σε συγκλονιστικό βίντεο