Η ενόχληση της Κατερίνας Ζαρίφη: “Όλοι εσείς που παντρευτήκατε και κάνατε παιδί έχετε φτιάξει τη ζωή σας;”

Η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, θέλησε να εκφράσει την ενόχλησή της με μια ερώτηση που δέχεται από πρόσωπα που συναντά κατά καιρούς στο δρόμο.

Όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη

«Κι είστε και εσείς οι άκυροι που σας πετυχαίνουμε στον δρόμο και μας ρωτάτε “Παντρεύτηκες; Όχι. Δεν έφτιαξες τη ζωή σου”. Το “φτιάχνω τη ζωή μου” σημαίνει παντρεύομαι και κάνω παιδί μόνο; Δηλαδή η ζωή είναι ένα φασόν μόνο; Δεν υπάρχουν ζωές και ζωές φτιαγμένες;

Όλοι εσείς που παντρευτήκατε και κάνατε παιδί έχετε φτιάξει τη ζωή σας; Είναι η πιο άκυρη έκφραση! Ο καθένας φτιάχνει τη ζωή που του ταιριάζει. Μπορεί η δική μου η ζωή που δεν είμαι παντρεμένη με παιδί να είναι πιο φτιαγμένη από τη δική σου για τα δικά μου δεδομένα. Όπως η δική μου ζωή για σένα μπορεί να είναι το τίποτα.

Σταματήστε να βάζετε κουτάκια σε όλα κατά το δικό σας συμφέρον. Τη ζωή μας τη φτιάχνουμε κατά την ταπεινή μου άποψη όταν κάνουμε αυτό που θέλουμε και κυρίως όταν ζούμε με αγάπη. Φτιάξετε τη ζωή που θέλετε ο καθένας», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε που γεννήθηκε και το παραλίγο όνομα που θα έπαιρνε

Latest

Αριστοτέλης Ωνάσης: Έτσι κατάφερε από την απόλυτη φτώχεια να κατακτήσει τον κόσμο – Στο «φως» τα μεγάλα του μυστικά για τις γυναίκες, τα χρήματα και την επιτυχία (vid)