Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι σπάει τη σιωπή της: «Νιώθω παράξενα που…»

Για όλους και για όλα μίλησε στην ισπανική Vogue η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, με το μοντέλο να βρίσκεται στο εξώφυλλο του νέου τεύχους.

Μεταξύ άλλων, το μοντέλο αναφέρθηκε στην ερωτική της ζωή, καθώς και στα φιλιά της με τον Χάρι Στάιλς.

Σημειώνεται ότι το 31χρονο μοντέλο -που φωτογραφήθηκε να φιλάει τον τραγουδιστή των One Direction, τον περασμένο μήνα στην Ιαπωνία- αποκάλυψε πόσο «παράξενα νιώθει» που η ερωτική της ζωή απασχολεί τόσο πολύ τα μέσα ενημέρωσης.

«Είναι πολύ παράξενο να έχεις ορισμένες εμπειρίες και μετά να τις γνωρίζει και να τις σχολιάζει όλος ο κόσμος» είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

«Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που βγαίνω ραντεβού»

Στη συνέχεια μιλώντας για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της το μοντέλο είπε: «Είμαι απλώς ένα άτομο που πέρασε από μια τριετή σχέση (με τον μουσικό Jeff Magid) σε μια τετραετή (με τον πρώην σύζυγο Sebastian Bear-McClard). Οπότε αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που βγαίνω ραντεβού».

«Το ενδιαφέρον που υπάρχει για την ερωτική μου ζωή είναι πολύ περίεργο. Όχι ότι εκπλήσσομαι, αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μου».

Τι φιλί με τον Χάρι Στάιλς

Η Έμιλι και ο Χάρι έγιναν είδηση σε όλο τον κόσμο όταν εθεάθησαν να φιλιούνται στους δρόμους του Τόκιο τον περασμένο μήνα, στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει η DailyMail.com.

Η Έμιλι είχε μιλήσει για το ειδύλλιό της με τον Στάιλς στους LA Times, λέγοντας: «Υπάρχουν εκατομμύρια τρελά, ανακριβή πράγματα που λέγονται για τις σχέσεις μου. Σίγουρα δεν σκέφτομαι ακόμα τους άντρες. Αν και, ναι. Ξέρετε, μερικές φορές τα πράγματα απλά συμβαίνουν».

Χάιντι Κλουμ: Το σέxι φόρεμα της και ο χορός που μας άφησε άφωνος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Nα σου κράξουν τη μητέρα σου, όταν έχει ξεψυχήσει στα χέρια σου ενάμιση χρόνο πριν, δεν το ανέχεσαι αυτό» (VIDEO)