Η Ελπίδα Καρκαλάτου στον Α.Ο. Μυκόνου

Spoilers

Η Ελπίδα Καρκαλάτου έχει ως πρώτο στόχο τον κλειστό και να διεκδικήσει θέση με την εθνική ομάδα 4×400μ. για το Παγκόσμιο κλειστού.

Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο σύλλογος Α.Ο. Μυκόνου για τη νέα σεζόν, καθώς πήρε την πρωταθλήτρια στα 400 μέτρα Ελπίδα Καρκαλάτου.

Η αθλήτρια του Γιώργου Καραπάνου αυτή την εποχή κάνει την προετοιμασία της στο Άργος με πρώτο στόχο τους αγώνες του κλειστού.

«Είμαι χαρούμενη με αυτή τη μεταγραφή και την περίοδο που έρχεται. Είναι η πρώτη μου μεταγραφή, μετά από έξι χρόνια στον ΣΔΥ Αργολίδας και δεν υπολογίζω την περίοδο που ήμουν φοιτήτρια στη Χαλκίδα.

Η προετοιμασία πάει πολύ καλά και θα συνεχιστεί αυτή την περίοδο στο Άργος. Ίσως να κάνουμε μια προετοιμασία τον Ιανουάριο κάπου αλλού. Ο πρώτος στόχος είναι ο κλειστός και να βελτιωθώ στα 400μ.

Αυτό που θέλω είναι να πάμε καλά τη νέα σεζόν τα κορίτσια στα 400μ. και να γίνει μια ομάδα που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Φυσικά θέλω να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4×400μ. που μπορεί να ταξιδέψει στη Σερβία, από τη στιγμή μάλιστα, που δεν χρειάζεται όριο ή ράνκινγκ», δήλωσε στο Sportime η 27χρονη. Όπως είχε γράψει το Sportime, η ΕΠΥΑ έχει στα πλάνα της να συγκροτηθεί εθνική ομάδα γυναικών 4×400μ. που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο.

Η Ελπίδα Καρκαλάτου έχει ατομικό ρεκόρ στα 400μ. 53.77 από πέρσι, που ήταν και η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα. Φέτος έκλεισε με καλύτερο χρόνο 54.71 και μετείχε με την Εθνική ομάδα στην σκυταλοδρομία 4×400μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Κλουζ Ναπόκα. Ν’ αναφέρουμε ότι στον κλειστό έχει ρεκόρ 54.38 από φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης ζηλεύει την Ιουλία - Ο Κουράκος η αιτία

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης ζηλεύει την Ιουλία – Ο Κουράκος η αιτία

Spoilers

Στρατής Χατζησταματίου – Σασμός: Αποκαλύπτει το λόγο που ο Μανόλης δεν λέει την αλήθεια για τον Μαθιό