Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει: Οι πτυχές της αναγνωρισιμότητας στην καριέρα της

Η Ελεονώρα Μελέτη συζητά για την πολιτική στην Ευρωβουλή και τον ρόλο των γυναικών

Η Ελεονώρα Μελέτη, υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές, μίλησε στο Breakfast@Star για την εμπειρία της στην τηλεόραση και τις προσδοκίες της για την πολιτική σκηνή.

Η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε τη χαρά της για την εκτεταμένη καριέρα της στην τηλεόραση, αλλά τόνισε πως δεν θα απομακρυνθεί από αυτήν την ταυτότητα. Είναι ευγνώμων για όλα όσα έχει ζήσει ως δημοσιογράφος, μητέρα, ακόμη και καθηγήτρια γαλλικών, και επιθυμεί να μεταφέρει αυτή την πολυδιάστατη εμπειρία της στην πολιτική σφαίρα.

Ωστόσο, η Ελεονώρα Μελέτη αναγνωρίζει τις δυσκολίες και τις προκαταλήψεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην πολιτική. Εξέφρασε την ανησυχία της για το γεγονός ότι οι γυναίκες θεωρούνται ως “μητέρες που αφήνουν τα παιδιά τους”, ενώ οι άνδρες θεωρούνται αυτονόητοι στο να ασκούν πολιτική δράση.

Η Ελεονώρα Μελέτη εκφράζει την επιθυμία της να υπηρετήσει ως πρότυπο δυναμικής μητέρας και δημοσιογράφου, που μπορεί να κάνει διεκδικήσεις για μεταρρυθμίσεις στην Ευρωβουλή. Ελπίζει ότι η αναγνωρισιμότητά της θα της επιτρέψει να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις των ευρωεκλογών και να επηρεάσει θετικά την πολιτική σκηνή.

Written by admin

Για τους δύο δεν το ξέραμε καν: 5 διάσημοι Έλληνες που είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια, είναι όλοι ένας κι ένας

Ρόκκος σε Αρναούτογλου: Όταν πρωτοείδες τη Λελέ μαζί μου της είπες «μακριά από αυτόν»