Η Ελεονώρα Μελέτη απογοητεύεται από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν

Οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουμε πέσει στην παγίδα πως ό,τι θα κάνουμε, πρέπει να φέρει λεφτά”, παρατηρεί η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello για την τηλεοπτική χρονιά και την πίεση του κερδοσκοπικού κόστους που ασκείται στα προγράμματα.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε πως η τηλεόραση έχει πέσει σε μια παγίδα όπου το κύριο κριτήριο για την επιλογή του προγράμματος είναι η οικονομική απόδοση. Αναφέρει ότι αυτό το μοντέλο λειτουργίας έχει ως αποτέλεσμα την επανάληψη και την έλλειψη καινοτομίας στα προγράμματα της τηλεόρασης.
Η Ελεονώρα Μελέτη τονίζει τη σημασία της δημιουργικότητας και της ποιότητας στην τηλεόραση, καθώς αυτά τα στοιχεία είναι αυτά που κρατούν το κοινό. Εκφράζει τη λύπη της για την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο και προτρέπει τους δημιουργούς να επενδύουν στην ποιότητα και την καινοτομία αντί να επικεντρώνονται μόνο στα οικονομικά κέρδη.
Η Ελεονώρα Μελέτη καλεί τους επαγγελματίες της τηλεόρασης να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα πως η ποιότητα και η δημιουργικότητα είναι οι παράγοντες που θα κρατήσουν ζωντανή την τηλεόραση και θα την κάνουν να ξεχωρίζει. Μόνο έτσι μπορεί να ανταγωνιστεί τα ψυχαγωγικά μέσα και να προσελκύσει το κοινό που απαιτεί ποιοτικό περιεχόμενο.

Written by admin

Πάολα εκρήγνυται επί σκηνής για το λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο: “Π… την τ…άνα μου!”

Coldplay: Η Μαγεία που Κατάκτησε το ΟΑΚΑ