Η Ελένη Τσολάκη μιλάει για τα ζώδια στο τηλεφωνικό κέντρο

Ο Γιώργος Βογιατζάκης, το ζώδιο και τα… εκατοντάδες τηλεφωνήματα

Σήμερα είναι μια γιορτινή μέρα στο Open, με την Ελένη Τσολάκη και την Κατερίνα Ζαρίφη να υποδέχονται στο πλατό ξεχωριστούς καλεσμένους για μια μαραθώνια διασκέδαση. Ο λυράρης και ερμηνευτής, Γιώργος Βογιατζάκης, ερμήνευσε μερικές από τις γνωστές του επιτυχίες, με την Ελένη Τσολάκη να τον πλησιάζει για να τον αποχαιρετήσει. Ωστόσο, μια ερώτηση έφτασε από τον έλεγχο και η παρουσιάστρια τη μετέφερε στον γοητευτικό καλλιτέχνη.

“Σας ευχαριστούμε που κάνατε αυτό το ταξίδι από την Κρήτη στην Αθήνα, γιατί αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερες και δεν έχετε ξεκουραστεί. Είστε υπέροχοι. Από πάνω μας ρωτούν να σας πω ποιο ζώδιο είστε, γιατί έχουμε δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα στο τηλεφωνικό κέντρο”, ρώτησε η Ελένη Τσολάκη και όταν ο ίδιος απάντησε ότι είναι Ταύρος, η παρουσιάστρια αντέδρασε: “Ταύρος κορίτσια! Είναι σταθερός. Χαίρεται το τηλεφωνικό κέντρο! Ευχαριστούμε πολύ.”

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Βογιατζάκης αποκάλυψε το ζώδιο του μπροστά σε εκατοντάδες θεατές και δέχτηκε τον θερμό ενθουσιασμό του κοινού. Μια βραδιά γεμάτη μουσική, χαμόγελα και διασκέδαση, που θα μείνει αξέχαστη για τον ταλαντούχο καλλιτέχνη και την τηλεοπτική ομάδα του Open. Και όπως φαίνεται, το ζώδιο του Ταύρου φέρνει καλή τύχη και επιτυχίες!

Written by admin

Η νύχτα που δεν κοιμήθηκε ποτέ: Η Πάτρα μένει ξύπνια μέχρι το πρωί

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Έκανε θέαμα στο Instagram την άντληση γάλακτος από το στήθος της