Η Ελένη Ράντου δεν συμμετείχε στην απεργία των καλλιτεχνών: «Πυροβολούμε τα πόδια μας»

Από την απεργία των ηθοποιών απείχε η Ελένη Ράντου, αποφασίζοντας να παίξει κανονικά στην παράσταση την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Μέσα από δημοσίευσή της, η ηθοποιός εκφράζει τη διαφωνία της με τον τρόπο διεκδίκησης του αιτήματος για απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος, που εξισώσει το πτυχίο των ηθοποιών με απολυτήριο Λυκείου.

«Ας μην αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση, μετρώντας ποσοστά επιτυχίας, το αίτημα για ένα πτυχίο αντάξιο των σπουδών, είναι τόσο δίκαιο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Οι διαφωνίες πάνω στον τρόπο που διεκδικείται αυτό το δίκαιο, δεν μειώνουν την υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να δώσει μια λύση αξιοπρέπειας σε τόσα νεανικά όνειρα.

Δώστε μια λύση σε ένα γόρδιο δεσμό χρόνων που κάνει τη σπουδή, κάτι σαν μεταξύ μας μυστικό, που δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Δώστε στους νέους ανθρώπους την αξιοπρέπεια που στερήθηκε η δική μας γενιά. Το ερώτημά για το αν το κλείσιμο των θεάτρων είναι μοχλός πίεσης της εκάστοτε κυβέρνησης, η αν πυροβολούμε τα πόδια μας μ αυτό τον τρόπο, είναι μια άλλη κουβέντα, για άλλη στιγμή», έγραψε η Ελένη Ράντου.

Νικολέττα Ράλλη: Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Αυτό είναι το πανάκριβο διαμέρισμα 500 τ.μ που “κλείνουν” στην Ηρώδου Αττικού – Αξίας 15 εκατ. ευρώ [Εικόνες]