Menu

Η Ελένη Μενεγάκη συναρπάζει τα social media με την φυσική ομορφιά της

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πιο ήρεμη από ποτέ στα social media το τελευταίο διάστημα. Μετά την απόφασή της να μην συνεχίσει τη συνεργασία της με το Μεγάλο Κανάλι, η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε δείχνει την Ελένη να κοιτά τον καθρέφτη της με ήρεμο βλέμμα, προετοιμαζόμενη για την επόμενη μέρα. Με λιτή λεζάντα που αναφέρει “Τελευταία μάτια στον καθρέφτη”, φαίνεται πως η Ελένη απολαμβάνει κάθε στιγμή και προετοιμάζεται για τα επόμενα βήματά της.

Μετά από μια περίοδο εντάσεων και αποχαιρετισμών, η Ελένη Μενεγάκη δείχνει πως η ηρεμία και η χαλάρωση είναι η κύρια προτεραιότητά της. Και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, δείχνει πως αυτή η ηρεμία μεταφέρεται και στην καθημερινότητά της. Μετά από τόσα χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης, η Ελένη φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να ζει με αρμονία και ηρεμία, ακόμα και στο πιο ανήσυχο διάστημα.

Written by admin

Exit mobile version