Η Ελένη Μενεγάκη ευγνώμων προς τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τις διδαχές του

«Αυτό είναι ένα σπουδαίο μάθημα που θέλω να το περάσω και στα δικά μου παιδιά», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής και την αποχώρησή της από την τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μια τελευταία δήλωση στους συνεργάτες της. Ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία τους και μοιράστηκε ένα σημαντικό μάθημα που έμαθε μαζί τους.

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκίνησε λέγοντας: «Αυτό που κατάλαβα τρία χρόνια είναι ότι απολαμβάνεις περισσότερο αυτό που κερδίζεις, όχι αυτό που σου προσφέρουν. Τίποτα δεν δίνεται δωρεάν στη ζωή και αυτό που επιτύχαμε το κατακτήσαμε με την προσπάθειά μας».

Η Ελένη ανταπάντησε με ένα φιλί και πρόσθεσε: «Μαθαίνω συνεχώς, ακόμα και τώρα στην ηλικία μου. Ένα σημαντικό μάθημα που μου μάθανε είναι ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και πρέπει να τον γνωρίζεις από κοντά. Δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάς κανέναν και πάντα πρέπει να δίνεις σημασία στις διαφορές και στις προσωπικότητες των ανθρώπων».

Μετά από αυτή την ανταλλαγή λόγων, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε την τηλεόραση με συναισθήματα ευγνωμοσύνης και αισιοδοξίας για το μέλλον. Έτοιμη να μοιραστεί τα διδάγματα που έμαθε με τα αγαπημένα της πρόσωπα και να αφήσει το σημάδι της στις επόμενες γενιές.

Written by admin

Η Μέγκι Ντρίο αναδεικνύει το κορμί της στο Instagram

Η φυσική ομορφιά της Κατερίνας Λιόλου στην αστέρας χωρίς μακιγιάζ